Treceți la conținutul principal

Bloggerii beau si bere

Ideea e urmatoarea ... maine .. daca esti blogger in Bucuresti si ai chef de o bere seara ... da`mi un mail.

Comentarii

  1. si daca nu sunt blogger?:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. e exclusiv cu blogger ... lasa ca poate mai incolo fac eu o intalnire cu cititorii blogului ... poate ..

    RăspundețiȘtergere
  3. mi se pare aiurea sa fie exclusiv cu bloggerii. Blogaritul nu are nici un sens fara cei care doar citesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu daca am blog dar nu postz ce fac ?

    RăspundețiȘtergere
  5. :) asta e jucaria ... vor sa ne vedem intre noi... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si daca sunt un blogger mai nou cu vreo 300 de click-uri pana acum pot sa ma bag in seama? aaa...nu iti stiu mailul...

    RăspundețiȘtergere
  7. la 300 clickuri esti o mica prospatura ... nici nu stii cu ce se mananca blogosfera.

    RăspundețiȘtergere
  8. ba da rau e, luai si tu langa tine un boboc, il invatai meserie, una alta... nu, daca are doar 300 nu`i destul de bun... vita de iepure ce esti

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai iepurash, dar eu ma pot baga in seama cu blogosfera?

    RăspundețiȘtergere
  10. Oferta mai rămâne valabilă şi pentru mâine ? [ 28 iunie ]

    RăspundețiȘtergere
  11. doar azi.

    si da sunt vita ... pentru ca am scris pe blog ... nu era mai frumos sa ne intalnim noi fara ca voi sa stiti, ca pana acum ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai cam da, ca se pare ca stia Andressa ce stia cand imi zicea sa ne vedem in cerc inchis; nu mai superi pe nimeni, si apuci si locuri in bar :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-a zis si mie andressa sa vin, insa cum nu cunosc pe nimeni acolo.. am decis sa stau acasa.. decat sa vin aiurea..

    Sa ne zici cum a ieshit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Cele 10 lucruri care îți vor distruge restaurantul

Pe la începutul anului s-a deschis pe lângă mine un loc care avea potențial să devină destinația favorită de ieșit la bere pe vreme rea sau friguroasă. Începuseră bine și cred că nu era săptămână în care să merg pe acolo de cel puțin două ori.

Lucrurile au mers așa o perioadă și păreau că vor rezista primului an în probabil cea mai saturată zona de going out a Bucureștiului. Asta până când n-a mai mers. Nu s-au curățat, dar am fost acum vreo două zile p-acolo și cam bătea vântul. Aveau doar două mese ocupate din 25 cât cred că are pe două etaje. 
Și probabil că patronul nu înțelege cum a ajuns în situația asta în nici măcar jumătate de an de la lansare așa că m-am gândit să îl ajut cu niște răspunsuri. Nu exact despre pub-ul lui restaurant, dar prin listă probabil că va regăsi câteva greșeli pe care le-a făcut și el.

1. Muzica care este mult prea tare. Ăsta e un blestem al nostru ca specie pentru că nu reușim să înțelegem că omul nu prea are chef de țipat peste masă atunci când mănân…

În marketing există prezumția de nevinovăție?

Adică dacă eu am impresia că tu ai făcut ceva ilegal pentru a îți promova afacerea, dar este destul de improbabil ca cineva să poată demonstra asta, pot să te consider din prima vinovat sau chiar trebuie dovezi palpabile? Vorba aia, nu se apucă nimeni să îți facă campanie de awareness pentru că te urăște.

Asta e dilema mea de azi și am un exemplu concret cunoscut bucureștenilor.

Pe de-o parte Capitala s-a umplut în ultimele două luni de graffiti-uri cu "I ❤️ Buchetino", pe de alta florăria de luxBuchetino zice că nu are nicio legătură sau că ești cont fals vechi de 10 ani dacă le zici ceva de presupusul vandalism.

Chit că are sediul la nici 350 de metri de graffiti-ul de pe Biblioteca Națională a României și că e singurul brand cu numele asta din țară. Chit că formularea asta a mai folosit-o anul trecut magazinul din Londra sau tatăl antreprenoarei acum vreo două zile. N-au fost ei.

Și chiar dacă există o urmă de îndoială, n-ai cum să fii sigur fără dovezi.

Acum între noi f…

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…