Deci coolgirl forum ftw

am o relatie de 3 ani de zile. N-am inceput viata sexuala de un an.el insa imi da impresia k prefera sa se masturbeze decat sa facem dragoste. oare eu nu-l stisfac ? MENTIONEZ K II OFER ABSOLUT TOT CE-SI DORESTE
Cum va place sa faceti sex?Imbracati, dezbracati,cum?
Mi imi place jumi-juma.
suntem impreuna de 1 an ,,, am aflat ca ma inselat cu o fata in strand , eu l-am iertat,, iar el imi tot spune ca lam iertat prea usor si nu crede ca il iubesc ... defapt eu vreau sa ma razbun pe el dar nu stiu cum ,, ajutati-ma va rog dati-mi ideei cum sa ma razbun pe el incat sa ii para rau ce a facut si sa nu mai faca sa isi invete minte ca sa nu se mai joace cu mine Smile Smile

INTR-O ZI PRIETENUL MEU A VENIT LA MINE ACASA PT K IL INVITASEM. APOI ATMOSFERA S-A MAI INCINS SI AM AJUNS IN PAT IMBRACATI, NE SARUTAM, NE ATINGEAM IAR EU I-AM INTRODUS MANA IN CHILOTZEI Embarassed SI AM INCEPUT SA IL SATISFAC SI MANA MEA A AJUNS CU DEGETELE PE CEVA UD(PICURII DE PLACERE) APOI EL M-A RUGAT SA INCETEZ K EL SA NU AJUNGA LA ORGASM(SUNTEM AMANDOI VIRGINI SI NU SUNTEM PREGATITI SA FACEM MARELE PAS,SAU CEL PUTIN EU NU SUNT).
EU M-AM OPRIT SI AM CUNTINUAT SA NE ATINGEM, SA NE SARUTAM.DUPA VREO JUMATE DE ORA (MAINILE MELE ERAU USCATE, CA DE OBICEI)EU L-AM RUGAT PE PRIETENUL MEU SA MA SATISFACA SI EL INTRODUCANDU-MI DEGETUL LUI CEL MAI MIC.
A FACUT CHIAR ASA CUM TREBUIA FACUT DAR TOT NU MI SE PAREA CORECT INTRODUS SI I-AM ARATAT EU CU DEGETUL MEU DE LA MAINA PE CARE INAINTE CU JUMATE DE ORA I-O INTRODUSESEM IN CHILOTEII LUI!!!!!.
MA TEM CA PE ACEL DEGET SA NU FI FOST SPERMATOZOIZI IN CIUDA FAPTULUI K DEGETUL ERA ABSOLUT USCAT CAND MI L-AM INTRODUS MIE.SE POATE K EU SA FI RAMAS INSARCINATA IN CIUDA FAPTULUI K TOT MAI SUNT VIRGINA????????????(NU AM DETINUT NICI UN ACT SEXUAL PANA LA MOMENTUL DE FATA ,SI DACA MI-AM INSERAT DEGETUL NU AM SANGERAT NICIODATA,DECI MAI SUNT VIRGINA!!NU?)Ajutati-ma sa inteleg!!!!!
Crying or Very sad VOI CE CREDETI,SUNT INSARCINATA SAU NU???
In urma cu 3 ani un baiat,Danutz,a venit la mine si mi-a zis ca ma place si ca vrea sa fim impreuna.Am inceput sa rad si i-am zis sa ma caute in alta parte pt ca mi se face greata cand il vad(tipul arata chiar mishto,dar nu pot sa-mi explic de ce nu-l suportam,simpla lui prezenta ma indispunea)Au urmat 2 ani in care il umileam zilnic in fata prietenilor lui...,nu pierdem nici o ocazie pt a-i spune cat il detest...ce mai...il faceam sa se simta penibil. Embarassed Anul asta,in ianuarie la majoratul unei prietene comune am pus pariu cu cea mai buna prietena a mea ca ma tine sa-l sarut.Logic ca...am castigat pariul(am stat impreuna toata noaptea),dar de atunci nu am mai putut sa mi-l scot din inima.Afost cea mai mishto seara din viata mea,doar k de atunci el e cel care ma ignora.Intr-o zi chiar mi-a zis ca acum e randul lui sa-si bata joc pt ca eu am facut-o suficient 2 ani.In fiecare seara la disco se apropie incet(eu incep sa tremur...)dupa care ma saruta(am incercat de nenumarate ori sa ma abtin,sa il refuz,dar degeaba,nu-mi iese)Orice as face nu-l pot uita!!!Ce sa fac??(nu-mi spuneti ca ar trebui sa ma combin cu altcineva,sa-i arat ca nu-mi pasa,ca am incercat,dar nu tine)Pls ajutati-ma!!!

http://www.coolgirl.ro/forum/viewforum.php?f=2 daca vreti mai mult de citit

Comentarii

  1. implicatiile religioase sunt coplesitoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. aia cu bold e troll 100%, in rest nu ma pronunt...

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar ca te plictisesti...:P

    RăspundețiȘtergere
  4. hahahaha! Chiar ieri am descoperit blogul tau si azi te vad pe cg. Cred ca perlele de pe forumul ala sunt exact ce-ti trebuie. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. "PICURII DE PLACERE" :))). saracaele...astea chiar au probleme serioase. Sa stie si ele ca si un baiat le vede cand sunt disperate.

    RăspundețiȘtergere
  6. un singur cuvant: topite !!!

    incercati si rubrica Poze cu iubita/iubitul de pe forumul Cool Girl, te doare capul nu alta

    RăspundețiȘtergere
  7. saraca fata, am vrut sa scriu ceva in genu a ce-a scris eugen, dar miam dat seama ce a vrut sa zica
    oricum, tre sa fii speciala ca sa folosesti a insera, picuri de placere, a detine...

    RăspundețiȘtergere
  8. ptr fata care a fost inselata de prieten pe strand! contact me! csi858@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. de pare nu ati stii deja ce oameni umbla pe coolgirl..

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mai ziceti ca fetele au minte... (- asta ar trebui sa fie sloganu meu)

    RăspundețiȘtergere
  11. Citesti chestiile astea din placere/curiozitate.. sau te fac sa te simti bine pentru ca vezi ca exista si oameni mai putin inteligenti?

    RăspundețiȘtergere
  12. daca trece o ora fara sa rad ... e o ora pierduta... tot ce fac, fac de amuzament.

    RăspundețiȘtergere
  13. am vreo doi prieteni care stau pe forumul ala doar sa faca misto de toti copiii aia lipsiti de neuroni :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu e frumos sa faci mishto de cei mai putin "dotati" decat tine. Trebuie si ei intelesi... Yeah sure. ROFL.

    RăspundețiȘtergere
  15. nu ai ai cum sa ramai insarcinata.,.,.,daca itzi introduce doar degetu stai linistit ca mai esti virigina,.,..,.

    RăspundețiȘtergere
  16. :)))) picurii de placere.inserat :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!