Vacanta

De azi sunt oficial in vacanta ( ma rog teoretic mai exista practica ... dar sper sa scap de ea ) si ma gandeam ce as putea sa fac. Anul trecut aveam un plan de " must do " in vacanta. Dar anul asta m`am lasat pagubas.

As putea sa o ard ca anul trecut ... dar m`am saturat de sex droguri si rock`n` roll, parca vreau altceva... asa ca in genialitatea mea m`am gandit : ma angajez ceva part time or smth. Nu am nevoie disperata de bani, desi daca ar fi sa ma gandesc vreau sa fac multe : cumpar guild wars , schimbat bicla si placa de snowboard si sa`mi iau un laptop sau mai bine un aparat foto profesional? Oh well nu m`am gandit exact ce as putea sa fac cu banii ... pentru ca niciodata nu am considerat ca duc lipsa lor ( exceptand momentele cam dese cand sunt singur acasa si fara bani - deh parintii mei sunt mai speciali ... ma lasa singur cu zilele p`acasa dar cu prea putini bani ).

Deja am deviat de la subiect ... am ajuns sa vorbesc despre bani ... bleah ... cred ( ma rog sunt naiv acum ) dar sper ca niciodata in viata sa nu acord prea multa importanta banilor .... inca gandesc ca banii nu sunt un scop ci mai de graba un mijloc pentru a iti implinii dorintele.

Cum spuneam ... vreau sa ma angajez facand ceva de preferinta la birou cu aer conditionat si sa implice un calculator ( quite high IT skills ) . Ideal ar fi sa fie ceva ce implica niste comunicare cu oamenii ... pentru ca ador sa cunosc lume noua. Ar trebui sa fie o chesti dinamica ... nu suport lucrurile care merg prea incet, poate chiar ceva media / pr / marketin ... whatever.

Hmm asta ar putea sa fie prima mea slujba ... wow .. inca putin si imi dau lacrimile !!!

Comentarii

  1. hai ca te-ai stricat

    RăspundețiȘtergere
  2. da mah ... imbatranim :)))) si normal ca se impute

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, exact asta ziceam si eu cand am terminat sesiunea. Doua zile mai tarziu mi-a disparut entuzasimul de a fi la serviciu. Vreau o vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  4. am picat aici din intamplare de pe blogul lui irene
    ca unu care a terminat faculta si munceste de 8 luni (nu si in urmatoarele 3 sapt)mi-am propus sa devin profet si sa raspandesc Cuvantul: munca este pentru prosti!(chiar daca iti place ce faci)...dar trebuie cand trebuie...DAR NU CAND N-AI NEVOIE DE BANI

    RăspundețiȘtergere
  5. domnule anonim... spuneai ca muncesti?

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt la constructii civile ... si practica cred ca e pe santier or smth

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine crede ca munca este pentru prosti...este un prost... si asta nu pentru ca munceste. Celorlalti: Scuzati-ma pt chestiile astea gratuite dar m-am saturat rau de tot de oameni ca astia, oameni care gandesc asa.

    RăspundețiȘtergere
  8. si tu esti un prost, yourself
    sau poate nu trebuia sa folosesc asa un cuvant dur, da, na...asta e expresia
    a, si poate trebuia sa spun ca 8 luni dar doar dupa ce am terminat...

    poate o sa cresti si tu...

    RăspundețiȘtergere
  9. calmeaza-te, anonimule. e drept ca lenea n-a omorat pe nimeni, dar nici munca n-a facut nimanui vreun rau. orice chestie pe care o faci "cu manutele tale si cu capsorul tau" te ajuta. nu doar pe hartie, la CV. cu atat mai mult cu cat e in domeniul in care te-ai pregatit "academic". incep si eu practica de maine...

    RăspundețiȘtergere
  10. Phuk the easy way out!
    M-am gandit mult daca merita sau nu sa raspund la ceeea ce zice "Anonymous"... pt ca a incerca sa convingi pe cineva incapatanat si cu ideei preconcepute si mai ales a schimba atitudinile unei astfel de persoane e aproape imposibil, pentru ca el va avea o reactie de prestigiu. El va lua o atitudine defensiva pe care o va duce pana la absurd indiferent daca realizeaza ca ai dreptate sau nu....
    Imi cer scuze pt polologhie dar chiar simt nevoia sa raspund la chestia asta (si cum domnul nu are un ID, unde sa vb in privat, ma simt nevoit sa-i raspund aici):
    Crede-ma ca de obicei nu sunt un tip irational sau impulsiv asa ca am cantarit foarte bine afirmatia ta ("munca e pt prosti") inainte sa scriu chestiile astea.
    Intai m-am intrebat de ce ai putea crede tu ca e pentru prosti: pentru ca trebuie sa respecti ordinele unor superiori (oricine isi are nasul), pentru ca nu vei fi niciodata recompensat proportional cu efortul tau, pentru ca sunt alte metode mai usoare de a face bani, pentru ca tu de fapt nu ai nevoie sa muncesti pt ca ar putea sa-ti dea taticul bani. La faza cu superiorii, crede-ma ca oricine isi are nasul chiar daca muncesti sau nu... iar daca te duce capul serios (nu doar la dat sfaturi pripite) in foarte scurt timp poti ajunge sa ai mai multi fini decat nasi. Iar daca tu crezi ca recompensa pecuniara nu este rezonabila atunci inseamna ca ti-ai ales prost jobul sau esti slab pregatit. Daca tu crezi ca sunt metode mai usoare de facut bani (cum ar fi "la furat in Spania", "drug dealing" sau fundofil la vreun videochat) esti invitatul meu... insa cred ca poanta asta spune mai multe decat as putea sa zic eu despre chestia asta:
    "Un tip intra intr-un WC public. Isi da pantalonii jos, dar inainte sa se puna pe WC vede pe jos o bancnota de 100.000. Se apleaca sa o ia si in timp ce o ridica simte o p#*a in cur si aude din spate o voce: "Na, ca acum ii si meriti!".
    Iar daca tu astepti bani de la taticul gandeste-te ca satisfactiile unui job nu sunt numai de ordin financiar. Exista si satisfactia unui lucru facut de tine, un lucru care-ti place - chestie care ar trebui sa primeze.
    As putea spune ca nu ai skillurile necesare, inca nu stii ce vrei sa faci sau nu prea te duce capul de crezi ca munca e pentru prosti. E clar ca depui un efort sisific, (prost orientat) din moment ce consideri munca o prostie. Nu in ultimul rand: nu uita ca din munca inveti multe.
    Si pentru ca o concluzie reprezinta momentul cand te-ai saturat sa mai gandesti o sa las pe altii sa o faca, eu pana atunci astept sa mai cresc.

    Am o sugestie pentru tine (e doar o sugestie): din clipa asta sa nu mai muncesti deloc tot restul vietii tale - pentru a inceta sa mai fii prost.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu zic sa stai linistit, ai toata viata inainte sa muncesti. Acum cat esti student relaxeaza-te sau apuca-te de voluntariat :P.

    RăspundețiȘtergere
  12. mi`a zis cineva de la ei ca ma cauta fix pe mine .... dar nu stiu ... sa imi petrec toata ziua jucandu`ma ... nu suna prea tentant ... bull shit.

    principala problema ar fi ca din cate stiu eu ca game tester ... iti papa mult timp serviciul... si nu fac nimic ... eu vreau doar sa imi ocup timpul mort ... nu sa`mi omor timpul

    RăspundețiȘtergere
  13. Dute la un call center.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!