Dacă ai boicotat un brand și nu te-ai lăudat cu asta pe social media, oare chiar ai boicotat brandul respectiv? Pentru că de fapt la asta se reduce vote with your wallet: cu banii tăi poți să răsplătești sau să pedepsești brand-urile care sunt și au fost ok sau nu în stare de urgență/alertă. În plus, eu personal aș merge puțin mai departe și aș extinde asta și la baruri/terase/restaurante/servicii tip share economy. A fost nu știu ce terasă din Herăstrău care a făcut party în prima noapte după relaxare și și-a băgat picioarele în efortul meu al familiei mele de a sta cuminței acasă? Nici o problemă, nici nu voi mai călca pe acolo vreodată. La fel și cu terasele din Vama Veche ce n-au putut să și-o țină în pantaloni weekend-ul trecut. Bun. Punem pe lista de boicot. Listă ce ar trebui să trăiască, să crească, să scadă, să evolueze. Pentru că nu e nimic personal în a merge pe căi diferite și de asta nici nu văd de ce aș face prea mare circ pe subiect. Este ok să nu ...
well, nu sunt de acord cu tine. chestia asta cu autonominalizarea ca fiind lame e de sorginte comunista. cel mai elocvent exemplu este celebra expresie "si cu voia Dvs., ultimul pe lista, Ion Iliescu" (care a emotionat pana la pipi masele in primele zile de protodemocratie, versus indemnul lui Ratiu "votati-ma pe mine" care a starnit mania populara la acea vreme. chestia asta ca daca nu te nominalizeaza altcineva inseamna ca nu meriti este un mare bullshit. mare de tot. go over it.
RăspundețiȘtergereerrr .. acum realizez ca nu am precizat exact la ce ma refeream ... adica acum vorbeam de competitii din astea mici ... fara cine stie ce implicatie majora.
RăspundețiȘtergeremore or less internet related.
chiar si asa, argumentele mele raman in picioare. E BINE SA TE AUTONOMINALIZEZI. (sau in orice caz, nu e rau) :)
RăspundețiȘtergere