Treceți la conținutul principal

Paul Hunter

Since the distressing news broke on Monday evening that Paul Hunter had died from stomach cancer aged only 27, his fellow snooker stars have been queuing up to pay lavish and heartfelt tribute. One of them, Neal Foulds, pointed out the tendency to overdo the praise when someone dies, but added that in Hunter's case, it could not be overdone.

Abia acum am aflat ca Hunter a incetat din viata luni seara. Scriu asta cu regret si pentru prima oara in viata ... imi e straina senzata asta pentru un "necunoscut" pe care totusi il admiram. Am fost la un pas de a face asta cu Hamster .. dar pana la urma totul s`a terminat cu bine. Din pacate ... nu este cazul si acum. Pana la urma nu a reusit sa invinga cancerul... nu mai scriu nimic .. orice cuvant e de prisos si nu ar releva sentimentele mele.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Perfektum Double Black IPA

Acum 3 ani scriam pe blog despre o mică fabrică de bere din cartierul Berceni care tocmai lansase unele dintre cele mai urâte etichete de bere artizanală. Atunci zicem că băieții ăștia de la ArtBrew sunt de urmărit pentru că sunt printre singurii care fac o bere decentă. Pe cât de mult i-am lăudat în postarea respectivă, pe atât de mult n-am mai auzit nimic de ei în tot acest timp.

Asta până acum vreo câteva zile când am dat total întâmplător de noua lor Black IPA.

Nume: Perfektum Double Black IPA
Stil: Black IPA
Alcool: 8.2%
Origine: Romania
Producător: ArtBrew
Preț: 21 de lei în Craft și Draft

Aia veche mi-a plăcut pentru că aducea destul de mult cu ceva ce am făcut într-o vară acasă: o bere cu o culoare frumoasă care stârnea reacții puternice chiar și în cei care nu prea le aveau cu berea.
Parcă așa sună mai frumos decât adevărul: o bere care te făcea să te strâmbi din nas încă de la prima gură. Dar unii sunt masochiști ca mine și apreciază gustul acesta puternic de caramel.

Double Blac…

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…

Ursus aduce berea la tanc, err tank

Aseară am fost la Biutiful la invitația celor de la Ursus să degust ultima lor găselniță: berea la tanc - bere proaspătă nepasteurizată adusă direct din fabrică în mai putin de 24 ore. Am ajuns însetat fix când tankul își făcea intrarea și m-am băgat în față să fiu printre primii care testează noul sortiment.

Nume: URSUS Tank
Stil: Lager
Alcool: ~5%
Origine: Romania
Producător: Ursus Breweries
Preț: nu știu momentan

Primul lucru pe care l-am remarcat a fost halba care seamănă izbitor de mult cu trofeul Champions League fără o toartă. E grea, e impozantă și a devenit imediat una dintre halbele mele favorite. Acum regret puțin că am plecat și n-am fost român până la capăt ca să iau două acasă. O să o prețuiesc pe asta pe care o am până când nu o să mai fie.

Dar unei halbe impresionante îi șade bine cu o bere pe măsură, iar noul Ursus la tanc nu dezamăgește. Are o spumă frumoasă și generoasă, o culoare plăcută ochiului care cred că îi șade și mai bine în lumină naturală, iar gustul este unul …