Adsense - blogoree workshop

Miercuri am fost la primul workshop organizat de Blogoree.ro - un fel de netoo pentru incepatori si mai restrans. Tema abordata de data asta a fost adsense - cum sa faci bani din blog. Concluzia generala a fost ca bani din blog se pot face ... dar destul de putini. Stiam asta ... si observ asta. Poate e cazul sa definesc ce inseamna putin... inseamna ca nu o sa traiesti prea curand din blogging.

Link de referinta : Adsense

Dar in acelasi timp o suma frumusica venita mai mult sau mai putin din cer se poate face destul de usor. Trebuie un pic de optimizare si ceva trafic. Dezbaterea pe tema adsense am gasit`o foarte interesanta si bogata in informatii. Pentru un incepator era chiar un bun prim pas.

Ne`am simtit bine si am stat la un after talk cu suc si pizza. Da ... pizza gratuita. Se merita sa mergi la un astfel de workshop nu? Gratis.

Revenind la workshop ... chiar vreau sa zic ca sunt incantat de idee. Pentru cei la inceput este o sursa buna de informatie ... direct de la oamenii care jongleaza cu asta in viata de zi cu zi. Data viitoare din cate am inteles eu se va vorbi despre cum sa aduci mai mult trafic pe propriul blog.

Posibil sa fiu si eu prezent pentru ca simt ca as putea sa zic si eu 2 - 3 vorbe pe acest subiect. Daca la adsense am fost un invatacel ... la asta chiar cunosc cate ceva.

Daca te intereseaza si esti incepator ... ai nevoie de ajutor si nu crezi ca stii tu tot ... nu ar strica sa arunci o privire pe temele viitoarelor workshopuri

Comentarii

  1. Da e cam greu sa faci bani din blog si nu sunt multi cei care fac asta intradevar. Mi-ar place sa se organizeze mai multe intalniri de genul asta si in tara nu numai in Bucuresti. Nihasa, vrei sa-ti fac un review la blog? Dar trebuie sa pui si tu un link la review, cred ca nu tesuperi asa e?

    RăspundețiȘtergere
  2. da`mi un mail si discutam detaliile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Omu daca afli inainte de urmatoare intalnire, zi pe blog si daca vezo ca au postat si filmuletzul cu asta care tocmai a fost, idem. Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. exact aceeasi discutie pe care o avusesem noi la ultimul netoo :)

    si da ... ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu fac bani gramada din AdSense... am 37$ intr-o luna :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!