Cum sa nu te imbraci la concerte in aer liber

Aseara am fost la un concert in Piata Revolutiei (de la Muzeul de Arta) organizat de ambasada Olandei cu ocazia intrarii noastre in EU si ziua lor nationala. In deschidere m`am plictisit pe Bitza si Grasul XXL .. si apoi m`am lasat incantat de formatia de brake dance, dans pe role si arte martiale transpuse muzica .... ISH. (a doua jumatate din filmulet este ceva de capul lui ... exact cand termina de vorbit chinezoaica)

Despre ISH pot spune ca au fost amuzanti ... si mi`au adus aminte oarecum de vocile din parodia Kung Pow (geniala by the way). Oricum ... my kind of fun sa zic asa. Si aparent si genul de amuzament al celor prezenti in piata. Si uite cum ajungem la oile noastre.

In general orice adunare in care se canta gratuit atrage involuntar si un numar de oameni speciali. Oamenii aia care aproape te fac sa exclami : What the fuck?!!!?!

Vorbesc de la cele mai ciudate combinatii vestimentare la cele mai taranesti atitudini.

Aici vorbesc despre nush ce vedeta teve care citea ziarul in timp ce oamenii pe scena incercau sa insufleteasca atmosfera. Sincer oarecum cred ca un concert/eveniment in aer liber nu este cel mai indicat loc de lectura. Daca nu te intereseaza de ce naiba nu te duci undeva unde poti sa stai tolanit alaturi de o bere blonda ... si o liniste satisfacatoare lecturii?


Mai vorbesc despre creaturi carora parul de pe spate se uneste cu parul din cap. Foarte frumos pus totul in evidenta cu un tricou. Nici nu o sa vorbesc despre cat de dizgratios poate sa fie ... ci vreau sa ma rezum doar la igena. Macar de dragul curateniei corporale .... mai tunde`l nitel. Din vremuri preistorice parul pe spate nu mai reprezinta un turn on si/sau simbol al virilitatii masculine.

Urmatorul caz este o mica alegere neinspirate: sapca alba ... tricou alb ... pantaloni tri sferturi ... ciorapi negri lungi (primul what the fuck) si ... pantofi negri (holly fuck). Cum am mai zis ... nu sunt eu fashion police dar las`o`n plm trebuie sa iti dai seama ca ceva acolo nu se potriveste si din cauza asta arati penibil. Pentru a ii da o sansa reala de lupta ... nici nu am vorbit de ghiozdanul verde fosforescent....
Ultimul caz e cocalarul manelist in adevarata sa putere. Principala mea intrebare este .... Cine naiba i`a mintit pe toti ca un barbat imbracat in alb arata bine? (excluzand costumele) Nu inteleg ... ce pariu ar trebui sa pierzi sa te imbraci in alb. Am mai vazut un exemplar din asta pe la facultate la mine: tricou, pantaloni 3 sferturi, basca??!, ciorapi lungi pana aproape de capatul pantalonilor si incaltaminte alba. What the fuck?

Cam atat am avut de zis ... pana imi voi deschide propria linie vestimentara. Le`am blurat pozele sa nu se faca de ras ... sunt doar cu rol exemplificativ.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!