La ce seriale sa te mai uiti?

M`am gandit sa fac o mica recenzie de seriale. Un fel de nihasa asta recomanda. Voi in mod normal o sa va muscati buza de jos si o sa mai aprindeti o lumanare la altarul meu. Eu sunt multumit si ca uber formator de opinii voi saluta respectuos multimea in delir (voi detalia inpost viitor). Dar sa revenim la serialele noastre de fiecare zi.

Singurul serial care il mai prind pe la televizor si ma uit este Seinfeld .... atat. Restul le vad pe calculator fie boxset dvds fie tv ripuri descarcate care de pe unde apuca. In primul rand impartirea se va realiza in 3 categori: 10 minute , 20 minute si 45-50 minute.

La categoria 10 minute avem Code Monkeys - animatie despre istoria neoficiala a jocurilor pe calculator. Foarte amuzant serialul pentru ca presarat de nenumarate referinte urbane cat si gameristice (daca o exista cuvantul). Daca esti puber tanar care zice ca Titan Quest este cel mai bun RPG ever ... iti sugerez sa te uiti la serialul asta desi probabil nu vei intelege nimic. Trebuie sa ai o varsta .... asta e tot ce zic.

Parca tot la categoria 10 minute era si Puppets Who Kill ... dar nu am mai pus mana de mult pe nici un episod. Umor negru cat cuprinde. Cand zic umor negru nu inseamna ca trebuie sa fii de culoare sau goth ..... Now thats a joke.

Robot Chicken - genial!

Trecem la rubrica 20 minute care fara nici un motiv anume este rezervata serialelor de comedie. Ordinea in care le voi prezenta este lipsita de o anumita ordonare. War at Home - e primul care imi vine in minte avand in vedere ca l`am bazut integral de curand. Este amuzant si perfect de omorat timpul. Decorul relativ neschimbat in fiecare episod. Actiune repetitiva .. din punctul asta de vedere pot spune ca nici macar personajele nu se schimba. E un serial light dar amuzant. 5/5 hahahauri.

The Singles Table - alta comedioara draguta la care m`am uitat ceva vreme. Fie s`a terminat sezonul fie s`a anulat ... nu am mai gasit nimic. Am vazut vreo 3 episoade dar care mi`au ramas si acum in minte. Fix pe stilul meu ... asa ca probabil nu o sa va placa.

The Class - funny funny pe CBS. Imi place la nebunie serialul asta si poate ca vreau sa ii fac copii lui Lizzy Caplan ma face oarecum impartial. In rest asa un scurt rezumat .... umor usor bazat mai mult pe intriga dintre personaje si ironie. Cum sa nu fie amuzant asa ceva?

Entourage - serialul asta a fost demential cand a inceput. Ma uitam captivat. Reusea sa iti inspire un pic din optimismul si nebunia celor 4 personaje. Si acum este amuzant dar deja in al 4 lea sezon nu mai ca la inceput. Primul sezon chiar m`a tinut pe varfurile picioarelor de curiozitate .... acum ma uit mai mult din inertie.

Weeds - give me some mifl weed and some music. Oh divinitate suprema .... este imposibil sa te gandesti la niste intamplari mai absurde si stupide fata de cele din acest serial (exemplu). In al doilea rand ma si obsedeaza un pic introducerea. Serialul este foarte bun si desi e o comedioara in sine ... te tine un pic in priza cu aceasta actiune imposibila oriunde altundeva in afara de Agrestic.

Greek - comedioara care se va difuza sezonul urmator .... cred. Pare amuzant asa un pic. Viata la colegiu a unor personaje cam diferite. Actiune oarecum previzibila dar in lipsa de altceva merge.

Mind of Mencia - standup la comedy central nu cred ca se pune neaparat ca un serial dar il bag si pe el aici. Sezonul intai este amuzant .... poate chiar si doi. In esenta cam aceleasi glume are in fiecare episod Carlos .... mai are sclipiri de geniu si in general pe alea le caut cand ma uit ocazional. Nu ma intelegeti gresit ... nu o sa te faca sa planzi ... o sa zambesti ... poate o sa razi .... dar nu o sa te tavalesti pe jos ca in primul sezon.

30 Rock - interesant dar am renuntat sa ma uit la el dupa un timp. Chiar ar trebui sa caut pe undeva tot serialul la pachet.

Trecem la urmatorul sector? 45-50 minute? Filme cu intriga si cu amuzament pe locul doi.

Heroes este superb pentru orice sci fi freak.Implicit imi place ... l`am vazut pe tot si are un mod aparte de a te tine in tensiune de la sfarsitul fiecarui episod pana data viitoare. Astept frumos continuarea.

Eureka - science fiction again! Comedioara sefe in care mai mor din cand in cand si se mai rezolva cate un mister. Ma uit cu mare interes ca poate imi spune mai multe despre arterfac. In rest e cam plictisitor asa .... un fel de serial de vazut cu prietena. Binele castiga intotdeauna si raul nu prea exista.

The 4400 - nici nu stiu de ce mai mai uit la el. Ma prinsese actiunea intr`un momentdat dar acum deja m`am convins ca e o intreaga lalaiala. In caz ca va intrebati ... si asta tot sci fi este. Cum am spus ... este o curiozitate legata de cum s`ar putea termina toata telenovela asta extrem de complicata. Probabil trebuie sa mai am rabdare cateva sezoane ... dar oricum nu consider timpul pierdut cand ma uit la serial.

Kyle_xy - cam ca idul meu de messenger asa - este un serial care m`a fascinat la inceput. Apoi a devenit din ce in ce mai exagerat si acum ma uit manat de aceasi curiozitate. Nu e amuzant ... nu e extraordinar dar avand in vedere ca pica marti cand nu am altceva mai bun de vazut ... e oke.

Lost Room - probabil ca de el s`a mai auzit pe multe bloguri. Este o mini serie din 3 sau 6 episoade (depinde in ce format le`ati vazut) care promite destul de mult. Mi`au placut si m`a atras. Dar dupa cum se vede mai sus ... multe seriale au reusit sa ma atraga in primele episoade si apoi sa devina doar o rutina. Vom vedea ce e cu el. Btw ... SF too.

Dupa cum se vede mai sus .... am eu ceva cu genul asta SF. Si oricum in general e usor de gasit seriale sf .... pentru ca asta se cauta acum .... sf sau mister/crima.

Firefly - serial dragut de vazut asa cu o bere rece. O imagine un pic mai sf legata de ce e bine si ce e rau. Actiune si lasere ... si atitudine de super capitan. Ce sa vrei mai mult?

Rome - am scris un pic mai jos despre serial. Este excelent si din multe puncte de vedere mai bun fata de orice am vazut pana acum.

Dexter - desi dexter nu se vrea a fi amuzant eu il gasesc oarecum amuznt. Povestea este si ea interesanta - criminalul in serie bun. Sezonul intai a fost cireasa de pe tort. Ce am vazut acum din primele 2 episoade din sezonul doi nu m`am impresionat profund.

Traveler - este un serial recent oarecum interesant. De prins pot spune ca nu m`a prins. Ma uit mai mult din plictiseala... sunt cam satul de tapii ispasitori care isi salveaza numele si dezvaluie conspiratia gigantica din spatele actiunii.

Studio 60 on sunset strip - cred ca este serialul pentru care m`am zbatut cel mai mult sa il vad. Te prinde repede pentru ca este amuzant ... este plin de ironii si referinte media. In caz ca nu v`ati dat seama este vorba despre cum se face o emisiune de divertisment. Il recomand cu placere.

In rest ma mai uit la emisiuni gen: Tonight Show, The Daily Show, Colbert Report ... cand am ocazia.

Comentarii

  1. PreAir-urile din sezonul 3 Weeds sunt absolut demenţiale. Iar are o scenă absurdă şi stupidă care implică organe sexuale. Mi-au înseninat dimineaţa asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Kyle XY si Heroes rule, dar scenaristii din Heroes au avut niste scapari. De ce nu ii ia Peter si puterile lui Sylar, ca doar s-au vazut de cateva ori? Ma rog...oricum, astept season 2 cu interes.

    RăspundețiȘtergere
  3. un serial fain e si supernatural..mai fantastic asa nu sf ca toate de acu..si prison break..

    RăspundețiȘtergere
  4. Kyle XY si Heroes rule, dar scenaristii din Heroes au avut niste scapari. De ce nu ii ia Peter si puterile lui Sylar, ca doar s-au vazut de cateva ori? Ma rog...oricum, astept season 2 cu interes.

    Lasa asta, de ce în ultimul episod (cel în care explodează Peter) are nevoie neaparat de frate-sau sa zboare cu el ? Teoretic si el e capabil sa zboare la fel ca Nathan.

    RăspundețiȘtergere
  5. am senzatia ca nu putea sa aiba mai multe abilitati active in acelasi timp

    RăspundețiȘtergere
  6. pai si atunci logic daca zbura nu i se dezactiva luminita aia magica? si nu mai exploda nimic? :|

    RăspundețiȘtergere
  7. daca putea sa dezactiveze puterea aia ... mai era necesar sa zboare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum e aiurea daca il omoara pe Peter, pentru ca ...nu e logic :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Travelers si Studio 60 au fost cancelate (din pacate). 30 Rock merita vazut integral (beton, frate!).

    Puppets Who Kill se gaseste (sub forma de torente) la www.digitaldistractions.org (plus multe alte chestii smart, just have a look around when u get there)

    Iti mai recomand pentru inceput ReGenesis, Dirt, The Riches, Standoff, Dresden Files si The Office (ambele versiuni, desi iti recomand sa incepi cu versiunea UK, care e beton si e un bun intro pt versiunea USA)

    RăspundețiȘtergere
  10. As recomanda si "Dead like me", un bun relaxant, cu un stil de umor care aminteste de Dexter.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nefiind un scifi fan cu-adevarat, cred ca Firefly e absolut minunat, pacat ca au facut doar 17 episoade. dialogul era extrem de destept si de amuzant si actiunea draguta si credibila. traiasca joss whedon, creatorul buffy [care mi s-a parut mereu gay si tampit]. firefly e fix un serial dragut cu personaje bine desenate si actiune legate. :P

    si mai e si filmul facut de joss whedon de suparare unde afli tot ce trebuie... se cheama serenity. traiasca kaylee!

    RăspundețiȘtergere
  12. cam late commentu asta, da ma rog. House MD, cu Hugh Laurie e mult mult prea tare. Un medic diagnostician,cu un sarcasm jenial, care accepta(si rezolva most of the time) numai cazuri foarte complicate.watch it.macar un episod-doua:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Rrreeespect pentru Code Monkeys si Robot Chicken.

    RăspundețiȘtergere
  14. house,lost,prison break,the mentalist,flash forward,heroes,chuck,fringe

    RăspundețiȘtergere
  15. cred ca nici Scrubs, Friends, Joey, Two and a hal men, The OC, House nu ar trebui omise din lista ta

    RăspundețiȘtergere
  16. @blk - cand a fost scrisa insemnarea asta nu aparusera respectivele seriale :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!