Bloguri curat - murdare

Cu intarzierea de rigoare (fashionably late) scriu si eu despre initiativa celor de la Asociatia Consumatorilor de Media de a monitoriza o mana de bloggeri in vederea respectarii legii dreptului de autor. Printr`o coincidenta ciudata sunt si prezent in acea lista ... desi nu stiu cum poate crede cineva ca prostiile debitate aici apartin altcuiva.

Toate bune si frumoase ... o initiativa draguta dar care pare`mi`se ca s`a plecat de la premiza ca bloggeri fura ... si nu de la o idee romantica ca bloggerii nu fura dar hai sa confirmam asta printr`o monitorizare. Eh asta se va (o voi) discuta intr`o luni cu soare in club a

eu merg la
Bucuresti, Club A, Str. Blanari nr.14, 15 Oct 2007 19:00
intrucat lansarea campaniei ”Bloguri curate” a iscat multe reactii pro sau contra, iar cele contra c...
invita.ro
vino si tu!


In alta ordine de idei .. dupa cum se vede in dreapta ... s`a lansat invita.ro - un site unde poti sa iti organizezi si promovezi foarte usor propriul tau eveniment. Fie ca e vorba de o dezbatere intima despre arta sexului ... fie ca e doar o seara de poker la tine acasa.

Pentru cei care nu stiu ... invita.ro este proiectul de care ma ocup si care naste replica "sunt la munca" ... asa ca orice feedback primit este unul apreciat.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!