Burton - thanks in advance

Luni seara am fost la Union pentru prima oara sa vad filmul pe care vi`l recomandasem vinerea trecuta ... cel de la burton. Am ajuns la 8 si 3 minute si deja nu am mai reusit sa gasim locuri (noi 4x) ca ceilalti prieteni mai sarguinciosi au venit mai devreme si au avut locuri. Nu`i asta o problema ca am reusit pana la urma sa facem rost de niste scaune ... care m`au facut sa ma intreb serios in timpul filmului daca nu era mai bine sa stau pe jos.

Trecem peste lamentarile astea de fata mare si ajunge la bautura ... care a fost gratis in limita stocului disponibil ... vedeti ... de asta iubesc eu filmele cu snowboarding. Referitor la film in sine ... care de fapt au fost doua si au avut impreuna cam o ora si jumatate nu pot sa spun numai lucruri de bine. Au fost interesante ... si in acelasi timp destul de slabute ca valoare. Am vazut atat de multe filme bune cu snoboarding ca efectiv nu prea m`au impresionat astea doua.

Am vauzt americani prosti pe panza si romani cu chef de scandal afara la tigara. Cu toate astea am vazut si vreo doua trei lucruri mai interesante asa ... am mai ras de trei patru ori ... a fost o seara placuta.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!