Olimpiadele Comunicarii

Adica inca odata despre bloguri ... am fost candva saptamana trecuta la palatul parlamentului sa asist la o conferita despre "blogurile manual de utilizare pentru comunicatori" si am auzit acelasi bune sfaturi pe care le aud de vreo doi ani incoace.

Dar la ce bun? Domnisoara din spatele meu intreba ce e ala gesepe cand a fost vorba de comparatie intre traficul blogurilor si gsp.ro sau la inceput cand Victor Kapra zicea despre bloguri vine automat intrebarea " Ce e ala blog? " " Aaa pai fata am intrat eu si avea poze de pe strada cum erau imbracati oamenii .. e de fashion "

Cam asta se intelege cand vine vorba de bloguri ... cum sa faci comunicare cu ceva ce nu intelegi? E admirabil ca se incearca sa ii invete dar cateodata ma intreb daca are vreun rost. So .. de ce dai la comunicare? E cool? Este de viitor? Ca o majoritate covarsitoare nu sunt in stare sa inteleaga un simplu concept de online.

Ah da mi`am adus aminte ... iar am auzit ca viitorul e pe online si am tremurat zambind la un viitor in care bloggerul care scrie aceste randuri se va retrage pe insula lui tropicala inconjurat de fanele dispearate sa ii satisfaca si cea mai mica dorinta.

Viitorul suna bine .... si nu ... nu este insemnare platita toata treaba asta :)

Comentarii

  1. Cred ca vorbim despre niste exceptii. In sala aia erau multi care erau chiar interesati de ceea ce se discuta si chiar dca nu stiau prea multe erau acolo ca sa invete.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cat de multi dintre cei care analizeaza un posibil viitor in domeniul de p.r. sau ceva apropiat vizualizeaza cu adevarat o versiune aproape in exclusivitate "online" :)) si pentru fete in general chiar mai putin probabil :-?

    RăspundețiȘtergere
  3. nihasa, te-ai dus naiba... nu mai ai ce sa agati online :))

    RăspundețiȘtergere
  4. aleash pr e pr .. fie ca e pe luna sau facut din intimitatea baii personale ... cand loveste situatia de criza ... cred ca trebuie sa fii pregatit.

    de ce ... sa nu exageram acum :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!