Omg lma to me myself and nihasa

Cum am pierdut momentul important de super aniversare de 3 ani de blog? Dar pana la urma mi`am adus aminte ... cu vreo 9 zile intarziere ... dar mi`am adus aminte. Taaaadaaaa cu alte cuvinte pe 7 iunie 2005 am inceput sa bloggez pentru prima oara pe un wordpress pe un hosting free ... bleah. Blogger much much better.

3 ani .. 1095 de zile ... 820 de insemnari (1.33posturi/zi) ... si vreo 400 000+ de vizitatori par niste cifre destul de bunicele. Btw ... daca vreti bere ... trebuie sa imi luati cadou.

Ce am realizat in astia 3 ani de zile cu blogul? Cunoscut multi oameni ... angajat de vreo 2-3 ori din cauza blogului ... impresionat cateva domnisoara acolo ... aparut prin niste ziare si reviste ... nu cine stie ce per total dar macar a fost amuzant. Aaaa era sa uit ... facut si niste bani de bere din blog si intalnit oameni care ma stiau dinainte de pe blog (deh reputatia asta).

Este bine si ma simt bine ... asa ca cred ca o sa mai continui mult si bine ... chiar daca ating notorietatea altora care au inceput in aceasi perioada.

Comentarii

  1. La multi ani si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  2. 820/1095 = 0.748 posturi pe zi, nu 1.33
    ce facultate zici ca ai terminat? :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-am vazut de vreo 4 ori desi nu merita filmul. Oricum, merge , e un film usurel cu substrat. Daca vrei sa-l studiezi pe marele Mike Judge, inceara Office Space ;)

    P.S : Eu am primit spam de la un asasin care cica ma cunoaste dar n-o sa-mi spuna numele...

    La multi ani cu intarziere.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!