Mai este underground daca vine toata lumea?

Intrebarea asta mi-o puneam aseara la Future Shorts cand mai mai ca nu aveam loc sa stau. M-am uitat in jur si raspunsul intarzia sa apara. Hai naiba sa facem o petitie in care sa scoatem undergroundul din zona asta cool in care poposeste de multa vreme.Sunt satul de underground. Nu esti in stare sa faci ceva notabil pentru main stream si atunci zici ca o arzi in underground.

Crap crap crap. Sincer mi se pare ca adevarata provocare e sa faci ceva popular nu sa te lauzi cu incompetenta ta ... gen underground. Dupa cum cititi ... sunt destul de haotic in aceasta dimineata. Titlul e doar flashy ..uitatul in jur si raspunsul nu sunt relevante ... problema mea e cu undergroundul.

Iubesc undergroundul ... nu ma intelegeti gresit ... dar parca e nitel prea cool pentru ce ofera. Nu tot ... desigur. Am vazut chestii foarte foarte tari dar majoritatea sunt o cloaca de cooleanu wannabe care ofera numai mizerii dar deh ... este underground.

Vreti sa dau exemple? Ar fi inutil ... ca este underground. Ahhhh!!!! acest refugiu al artistilor neintelesi nici macar de prieteni ...vei inceta sa existi vreodata? DA ... busted .. era vorba despre artistii de din whatever underground.

Ce-mi place cand se mai zice : "Ah ... s-au stricat ... nu mai sunt de underground!!!" Si de cand asta e un lucru rau? Injuraturile ... sau hai sa ii zicem feedbackul si-l iau de la mai multi.

Sunt gelos ... vreau inapoi in underground!!!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!