Treceți la conținutul principal

capacitate buna de lucru in conditii de stres

Ma gandeam astazi la chestia asta care se mai scrie prin ceveuri aka curriculum vitae si ma intrebam cat de masochist trebuie sa fii. Cine poate sa scrie asta in cv? Eu personal as vedea asta ca pe o invitatie.Hai sa vedem unde este punctul in care cedeaza.

Plus ca in general este o minciuna crasa. Nimeni nu reactioneaza bine in conditii noi de stres. Si in al doilea rand ... cine ar vrea sa lucreze in conditii de stres? Sunt oarecum naiv dar cred ca o atitudine pozitiva este mult mai oke decat capacitate buna de lucru in conditii de stres. Desi inceputul asta de luna a fost cu mojo nitel ciudatel .. m-am decis sa fiu zen.

Taiem de pe cv .. conditii de stressi punem joyful and zen - cum sa nu vrei sa lucrezi cu o persona ca asta? :))

Comentarii

  1. let's see acolo unde am lucrat eu cu ani in urma numai atitudine zen nu aveai voie sa ai(aveai voie teoretic dar erai privit cu destul de mult dispret). De unde asta ? Pentru ca persoanele "zen" apar in ochii celorlalti ca find naive. Conceptie tampita, dar deh...
    Incercam sa nu mai fim oi avand atitudini diferite fata de altii dar dam in cealalta extrema ajungand berbeci.[care intr-un final sunt tot oi :)]
    Sau multi vrem sa fim oi ca sa fim "acceptati" de societate :D.
    tu unde te incadrezi ?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai stiu unde am vrut sa ajung cu chestia aia.
    Imi place sa ma dau cu trotineta - zen style.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări Populare

Pie-cinte by Scărlatescu în Centrul Vechi - mai bine nu

Atunci când îți pui numele pe ceva ești la mila celor care îți fac și comercializează produsul respectiv. Oricât de strălucit ești tu, la consumatorul obișnuit ajunge ceea ce alții au făcut. Cam așa stă treaba și cu plăcintele astea ale lui Scărlătescu pe care le așteptam ca a doua venire a burgerului hipstăresc.

Deschisă recent în locul Fornetti-ului de vis a vis de Cocor, Inca Una, Va Rog!e o patiserie care este a lui sau e doar susținută masiv de Scărlătescu. Nici nu contează aspectul ăsta. Ce contează cu adevărat e că acolo am mâncat cele mai îngrozitoare plăcinte din viața mea.

Ieri am luat pentru acasă două care arătau relativ interesant pe hârtie: Pie-cintă cu bacon  - 6.5 lei și Pie-cintă cu spanac și brânză de bivoliță 8 lei. Doamna care le vindea s-a oferit să el încălzească, dar am zis că nu are rost că oricum ajungeam cu ele călii acasă. Nu știu dacă a fost o greșeală refuzul ăsta, dar acasă n-am putut să iau mai mult de 2 guri din fiecare. Chit că dansau șoriceii de ceva…

Iz de gratar in padure la Cernica

Conform miscarii pe care tocmai am pornit-o, nicio saptamana fara mici, luni am fost la un clasic gratar in padure la Cernica. Zic clasic pentru ca nu cred ca exista vreun bucurestean care se poate lauda ca n-a calcat cu grija prin padurea Cernica in timp ce cara un platouas cu skinless sausages. Este altarul oficial de sacrificiu al tuturor mititeilor din lumea asta.


Stiind asta, ma asteptam sa fiu inconjurat de miros de mititei, dorei si gigei - asa ca surprins am fost cand n-am atins targetul de burti dezgolite. Nu cred ca biletul de intrare (5 lei/om si 15 lei/masina) a dezarmat burduhanele, si nici nu cred ca toti s-au alaturat trend-ului de mancat sanatos. Ceva s-a intamplat cu exhibitionistii de weekend.


Deci cum ziceam, de intai iunie cam pe la unu' am ajuns si eu pe la Cernica. Am reusit chiar sa gasim o masuta la umbra (si asta a costat, dar nu mai tin minte exact cat), iar cu ajutorul unor vecini de proximitate am inhatat un gratar profesional oferit de autoritati.


Lucr…

Food Vibe au cea mai bună quesadilla de pui din oraș

Ce nu știe mai nimeni despre mine, este că sunt un fel de mini cunoscător în quesadilla. Este felul de mâncare preferat pentru momentele alea când trebuie să împart mâncarea cu mândra care ar mânca ceva, dar nu prea mult. Știu că niciun bărbat nu recunoaște, dar se mai întâmpla.

Chiar dacă n-am gustat-o pe cea de la El Torito, am testat quesadilla în nenumărate restaurante și pub-uri din Capitală fără ca vreuna să mă dea pe spate. Au fost bune, gustoase, dar nu ceva care să mă facă să îmi zic băi, asta e cea mai bună quesadilla pe care am mâncat-o vreodată. Și ca să fiu sincer, trecând peste faptul că n-am conștientizat asta vreodată, până weekend-ul trecut nici nu mă interesa acest fapt.

Quesadilla e un fast food puțin mai evoluat de la care niciodată n-am avut pretenții așa că mare mi-a fost minunea când am dat sâmbăta trecută de cea la Food Vibe. Șansa a făcut să mă simt aventuros și să vreau să comand din altă parte și așa am dat peste delivery-ul ăsta hipstăresc de pe la Piața U…