Treceți la conținutul principal

castiga 2 bilete la Rastaboom

Avem 2 bilete la RastaBoom (sambata 13 septembrie)- daca nu stii despre ce e vorba probabil ca nu esti in target dar pentru ca suntem simpatici iti zicem ca e vorba despre reggae, ska si drum & base - daca probabil ai rasta ... erai deja la curent.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga un bilet? - Intri pe pagina evenimentului si logat fiind zici ca poate vii. De ce poate? eh .. nimic in viata asta nu este sigur ... este fie ca o cutie cu ciocolata sau ca o loterie. Ca tot ziceam de loterie .. doi din cei din lista de poate vin la eveniment or sa fie alesi la intamplare si isi vor primi ulterior biletul muuuuult dorit. Simplu.

Sa recapitulam!


  • ajungi pe pagina RastaBoom - Chezidek, Spectacular, Big Bud
  • te inregistrezi sau te loghezi - in ambele cazuri profilul trebuie sa fie completat in intregime ...
  • ...  adica nume, avatar si cel mai important numar de telefon
  • bifezi ca " poate " vii .... exact ca in poza de mai jos!
  • .... si astepti pana vineri seara cand anuntam castigatorii.
poate

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Cam așa funcționează social media justice

Dă play video-ului. Uită-te cele 5 minute. Bagă la cap ce vrei să bagi la cap și gândește-te câte revoluții de canapea am avut în ultimul an. Reclama asta era până într-un punct o reproducere fidelă a modului în care funcționează falsa asta agitație pe social media pentru diferite cauze.

Nervi. Cuvinte. Agitație. Totul preț de câteva zile până când vine următoarea criză. Nici n-ai timp să te apuci să schimbi ceva pentru că automat algoritmul îți împinge sub nas următorul lucru pe care să te enervezi fără vreo finalitate. Și tot așa ajungi apoi la sfârșit de an să faci doar un bilanț de like-uri, nu și de lucruri schimbate.

Și atunci de ce tot acest efort?

Mai ales când poți să o arzi pe burghezie și să faci lucrurile să se întâmple în jurul tău, nu pe Internet.

A întors-o la Tineretului - hack în jocul Metrorex 2018

Dacă e un lucru care aproape mi-a făcut capul să explodeze în 2018, atunci cu siguranță e vorba de momentul în care am aflat de hack-ul Unirii-Tineretului pentru atunci când serverele Metrorex dau p-afară. Pentru atunci când tot felul de amatori se opresc pe scara rulantă să facă poze pentru social media la aglomerația deja cotidiană.

Ei bine, atunci când tu strângi like-uri pe Facebook, veteranii fac uz de hack-ul ăsta și îți râd în nas când nici în al 4-lea metrou spre Pipera n-ai fost în stare să urci. Și tot ce trebuia să faci era atât de simplu: să iei metroul o stație invers, spre Tineretului, ca apoi să te urci în metroul spre Pipera de acolo fără îmbulzeală și nervi. Bum!! Mindfuck total.

Hai că vă las câteva clipe să vă reveniți de la aceasta incursiune în afara cubului...

#10yearchallenge, păi nu?

Între pozele astea sunt 10 ani diferență și cel puțin o mână de gel în minus. E posibil să fie și vreo 2-3 kilograme în minus în a doua, dar astea sunt doar speculații.

Uitându-mă la ce au pus ceilalți oameni pe hashtag nu îmi dau seama dacă e de bine sau de rău că diferențele sunt atât de mici. E ca și cum n-am înțeles nimic din ăștia 10 ani.