violenta conjugala? doua portii va rog!

Ieri in tramvai se urca el si ea. El in pantofi si training adidas  chinezesc ... ea pantaloni mulati verzi si bluza colorata pe o silueta neatractiva sa zicem asa. Culoarea pielii e irelevanta sa nu ziceti ca am ceva cu o anumita minoritate ... gen. Incep o conversatie destul de tare pe care nu am putut sa o evit. Ea doua locuri de munca el nici unul.

Ea incepe sa ii zica ca este un ratat care bea toata ziua si ca daca s-ar duce la munca pe santier ar avea bani sa plateasca datoriile. Din tonul discutiei am avut senzatia ca nu sunt datorii la banca sau ceva de genul ... deci la camatari. El ii spune ca nu se duce sa ii sara capacele pentru 2-3 milioane. Ea ii zice ca este un ratat si ca maica-sa a avertizat-o sa nu il ia.

Betiv .. lenes .. distrus .. dobitoc ... toate cele. Se tot repetau si el parea deja sa stie placa pe din afara. Ce credeti ... o sa o znopeasca data viitoare cand ajunge acasa beat si ea ii pune aceasi placa? Ce se invata din asta? Cum iti asterni asa dormi ... vanata sau nu. Iar cel mai important ... diversivitatea apelativelor nasc un dialog si nu un monolog. Sa fim creativi cand mustram.

Comentarii

  1. Pai normal ca la un moment dat ti se ia de aceeasi placa. :)
    Macar pastrezi un as in maneca pentru "situatii speciale" si i-l arunci in fata atunci.

    RăspundețiȘtergere
  2. in mod sigur femeia aia si`o va lua peste ceafa pentru ca nimik nu e mai oribil si mai umilitor decat sa te certi si insulti in public. de ce mai sta cu el daca e asa un barbat lenes?

    RăspundețiȘtergere
  3. Trist. Asa nu se face camin bun :D
    Dar cine a spus ca toate sunt bune si frumoase pentru toata lumea?
    Viata-i greu ... gen.

    P.S. bun sfat de sfarsit, insa femeia obosita dupa 2 slujbe, cred ca greu mai poate fi creativa

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!