radioguerrilla.ro + mail.rdslink.ro ... fail!

A incercat cineva sa se logheze pe site-ul celor de la Radio Guerrilla? Sau pe webmailul celor de la RDS? Eu incontinuare nu reusesc sa fac aceste mici operatii ... de ceva vreme. Sa enumar care sunt problemele. Vroiam sa ma inscriu la nu stiu ce concurs obosit. Trebuia sa fiu logat.

Daca apesi pe site mi-am uitat parola ... trebuie sa completezi obligatoriu campurile cu username-ul si cu adresa de email. Aici intervine partea funny. Poti sa nu completezi username si poti sa bagi orice adresa de email ca ei oricum trimit la adresa aia un email sa iti resetezi parola (chiar daca adresa  de email nu apartine vreunui cont si nici nu a fost folosita pe site-ul lor vreodata ). FAIL

Adica imi trimit email .. chiar daca nu exista cont facut cu adresa aia de email? Da ... spam FAIL


Pana la urma am descoperit ca am al 14-lea cont facut pe forum ... din 17000 si e vorba de adresa de pe rdslink. Intru pe mail.rdslink.ro ... bag username si password si tzop ma arunca in pagina rdslink.ro Bine bine .. .dar unde sunt email-urile? FAIL

Dau back bag gresit username si parola si primesc mesaj de eroare. Deci nu face asa daca gresesc datele de contact. Mai bag odata username si parola si iar ma arunca in index fara niciun email. Caut sa imi iau email-urile cu gmail-ul din rdslink .. nu se poate. Este o problema de comunicare intre serverele de la gmail si rdslink. FAIL.

Zic sa le vars in outlook. Bine .. caut ca disperatul outlook pe calculator ... gasesc si fac setarile prezente pe siteul rdslink. FAIL! Nu merge nici asa. 

Asa ca s-a nascut urmatoarea situatie ... am userul .. am adresa de email .. dar nu am acces la adresa de email ca rdslinkul e fail total. Ma poate ajuta si pe mine cineva de la Guerrilla cu o schimbare de email? Sau eventual cu remedierea problemei prezentate mai devreme.

Ah ... ce duminica draguta sub semnul fail-ului

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!