cateva vorbe din putul gandirii

  • Nu din cauza twitterului ai ajuns s─â scrii mai pu┼úin pe blog ... ci din cauza c─â e┼čti irelevant. Filme de pe youtube?linkuri? 2-3 cuvinte? Asta ├«nsemna "s─â scrii" pe blog? Pentru mine twitterul nu are leg─âtur─â cu blogul. C├ónd scriu ceva ┼či screm acolo ni┼čte neuroni ... o fac ├«n mult mai mult de 160 de caractere.
  • ├Än opinia mea ... ar trebui s─â se interzic─â tatuarea albilor care nu sunt bronza┼úi tot timpul anului. A┼úi v─âzut c├ót de nasol arat─â un tatuaj pe un albinos din asta corporatist care st─â toat─â ziua ├«n fa┼úa monitorului? Este o imagine care ├«n continuare ├«mi cauzeaz─â co┼čmaruri.
  • Dac─â mai aud pe cineva la televizor c─â se adreseaz─â cu doamn─â/domnul urmat apoi de numele mic al persoanei ├«n cauza ... cred c─â ├«ntru ├«ntr-un killing spree. Chiar dac─â inten┼úia este de afi┼čare a unei absurde forme de respect ... rezultatul este diametral opus. De fiecare dat─â c├ónd aud " Doamna Viorica " mi se pare c─â o ia la mi┼čto.
  • ┼×i tot referitor la chestia asta cu doamn─â/domn ... nu to┼úi posesori de penis sunt domni cum nici toate posesoarele de vagin sunt doamne. Plec├ónd de la premiza asta hai s─â nu mai strig─âm la televizor to┼úi meltenii domni ┼či toate para┼čutele doamne.

p.s - 1180 caractere.

Comentarii

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport