ce industrie se distreaza cel mai bine la petreceri?

Aseară am fost în fabrica la Revival of the Fittest after party unde era o mică adunătură de creativi şi uitându-mă la "distracţia" de acolo ... mi-a venit ideea acestui post. Ce adunătură/industrie se distrează cel mai bine la petreceri?

Creativii? Cam toţi sunt mult prea cool pentru ceilalţi luzări. Şi cum poate să fie cool cu adevărat? Păi atunci când nu are nevoie de nimeni să se simtă bine. Asta excluzând partenerul lui de viaţă muncă şi toate cele ... adică celălalt creativ . S-a prins aluzia de gay şi emo? Damn! Iar am fost prea subtil.

Advertisingul?Marketing? Pe aspectul ăsta social sunt subdezvoltaţi. Pierduţi ca nişte copii. Arată-le un ppt sau nişte exceluri despre ce se face la o petrecere şi poate ai o şansa să îi vezi distrandu-se. Petrecerea nu o să ţină mult pentru că oricum sunt supţi de viaţă de multinaţionale la care lucrează.

PRistele şi PRogramatorii? Va întrebaţi de ce i-am băgat în aceeaşi categorie? Răspunsul e simplu - prea multe persoane de acelaşi sex. La ei este sausage fest şi la ele e too much bad fashion taste fest. Împreuna cred că s-ar distra foarte bine daca e să facem abstracţie de accesele antisociale venite din partea fiecărui grup.

Bloggerii - se bea mult şi prost ... şi cel mai trist e că se pleacă devreme acasă. Efect secundar de la băutură. Bei bei bei şi la un moment dat vine o epifanie în care îţi dai seama că trebuie să fii cu adevărat terminat încât să ieşi vineri/sâmbătă seară cu nişte "vedete" de pe internet. Fugi repede acasă şi plângi până dimineaţă când e gata şi postul pe blog despre ce mişto a fost petrecerea.

Twitteristii - apoi petrecerile ăstora sunt cele mai triste. Stau toţi la masă şi vorbesc de twitter unul cu altul. Cei care nu vorbesc probabil că fac live twitting pentru cealaltă gaşcă de terminaţi care vineri/sâmbătă seară aşteaptă cu sufletul la gură să mai zică ăla ceva.

Mai în glumă mai în serios cam aşa stă treabă. Dar întrebarea în continuare a rămas fără răspuns. Ce industrie se distrează cel mai bine la petreceri?

Comentarii

  1. eu zic ca nu conteaza industria, ci individul. daca iei gramada la calcul pierzi petrecerea.

    RăspundețiȘtergere
  2. oamenii ok se distreaza cel mai bine, no matter the job. kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Mistocutza faza cu piaristele si programatorii... chiar am facut si eu o observatie: tipii calculatoristi de obicei sunt cuplati cu tipe de urmatoarele specializari: sociologie/filosofie/jurnalism/psihologie- alte chestii din astea umaniste care se indeletnicesc cu omul sufletelul lui si societatea.

    De distrat cel mai bine... nu e asta chiar propriu-zis o slujba, dar voluntarii pentru diverse chestii/ONG-istii/cei care lucreaza pe diverse proiecte de human rights/charity/dezvoltare comunitara/ecologie/salvat lumea se distreaza foaaaarte bine la petreceri :)

    RăspundețiȘtergere
  4. oh no, man...what's up with this post?.. u got issues

    RăspundețiȘtergere
  5. @aml - candva o sa-ti dai seama de ironica celor zise aici :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ...parerea mea e ca romanii nu stiu sa se distreze la petreceri , in cluburi , alte evenimente de genu comparativ cu cei din tarile ceva mai vestice...
    Creativii = Alcoolici / drogati 90% ca altfel nu ar putea crea
    Advertisingul?Marketing = slaba industrie in romania si prost reprezentata . In Advertising trebuie sa fii creativ => Alcoolici / drogati

    PRistele şi PRogramatorii = PR = pitzi Programatorii hmm fiind din domeniu as putea sa zic ca cateodata sunt creativ :P ^^

    Blogger is that a job? ar trebui sa verific la Inspectoratul Teritorial de Munca daca exista
    aceasta meserie inscrisa la ei ...Oare cea de Dj este :)

    Twitteristii => AWESOM-O 4000 robo style :)

    RăspundețiȘtergere
  7. anonim: sa mori tu ca cei din marketing sunt alcoolici/drogati ? si chiar daca un job nu e trecut la ITM aia nu inseamna ca faci bani la negru. muncitor necalificat iti spune ceva ? anywayz, referitor la post, dupa parerea mea taximetristii dau chefuri tari si cei din banci. am fost la vreo 3 din fiecare tabara si sincer, stiu sa se distreze dar cam pleaca repede la casi pe la 2-3 ..

    RăspundețiȘtergere
  8. nihasa - ironie, ironie, dar cred ca petrecerea aia a fost cam dezamagitoare de te-a pus pe gandurile astea

    in fine, ca sa fiu in ton cu postul, cred ca cel mai bine se distreaza fotbalistii - nu le ia prea mult sa intre in atmosfera, se imprietenesc repede, fac ce-i taie capu' fara retineri, plus regula general valabila "bautura si femei", deci oamenii se distreaza ce sa mai

    RăspundețiȘtergere
  9. @aml nu sunt chiar aşa de nebun ... aia a fost doar picătura care a umplut paharul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu votez cu gasca de pe financiar... mai scade bursa, mai iti bagi o p..a/un picior, mai dai cu niste vodca, oameni suntem, nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Modelele.

    Se îmbată și uită de ele... Fain!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ma incadrez in toate categoriile si ma si distrez bine la petreceri :))

    RăspundețiȘtergere
  13. aia din industria de constructii. : )

    RăspundețiȘtergere
  14. foarte amuzant:))
    Cred ca cel mai bine(cel mai in disperare) se distreaza callcenter-istii din telecomunicatii, care se duc la petrecerile firmei o data sau de doua ori pe an si atunci sunt ca scapati din lant: sa bem, sa dansam, sa ne combinam intre noi, sa facem misto de aia care sunt de noapte cand noi petrecem, sa orice pana nu suna iar telefoanele!!! Vorbesc din povestiri asa ca nu bag mana in foc ca lucrurile stau chiar asa:)

    Politistii, procurorii...astia chefuiesc, nu se incurca:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!