Treceți la conținutul principal

ronewmedia 3.0 - "drama" bloggerului fara trafic

Simt asa o greutate ce apasa pe umerii mei sa scriu despre "bloggeri vs jurnalisti" de ieri de la ronewmedia 3  .... si nu vreau sa fac asta. Nu e din cauza ca m-am trezit tarziu si nu am prins-o (totusi am vazut inregistrarea pe refresh.ro) ci tocmai din cauza enuntata in titlu. Aici, in ograda mea de blogger cu trafic facut de FFF-uri (friends family & fools ) nici nu e cazul sa impartasesc adevarul absolut pe care il detin.

Stiu care e adevarata diferenta intre bloggeri si jurnalisti. Stiu care e mai tare pe informatii corecte si care se perveteste pentru o gramajoara de bani. Stiu care sunt mai buni. Stiu care sunt adevarati mini-stalpi de moralitate si etica (eu sunt ACEL stalp gigantic ... ei sunt doar niste miniaturi). Stiu pe cei care fura si copiaza. Stiu pe cei care aduc valoare cuvintelor scrise.

Stiu tot! Dar nu o sa zic nimic. Jurnalistii oricum nu ma citesc ... iar bloggerii prefera sa nu imi urmeze cu sfintenie cuvantul scris - va reneg pentru ca nu imi urmati orbeste vorbele.

Pe voi, cititorii mei, nu va intereseaza astfel de trivialitati intre informatori si formatori de opinie ... asa ca o sa va zic despre cum a fost conferinta. Pe bule ca asa place blogului astuia.
  • am tresarit nitel cand am intrat in sala de conferinta - foarte, foarte multi oameni si echipament (se vede cand ai un trust media in spate)
  • destul de putini oameni afara la o barfa si o tigara (ne e dor de tine, alin)
  • nu stiu daca se numesc chelneri sau debarasatori ... dar ideea e ca m-au enervat teribil cu excesul lor de zel. Cum puneam paharul jos si il scapam cu privirile 2 secunde ... cum ma trezeam ca disparea. C'mon ca nu sunt un H2Oic! pe cuvant de onoare.
  • in sala m-am simtit si eu ca un star ... ca existau doua reflectoare indreptate catre public. Senzatia a trecut repede si a fost inlocuita cu una de disconfort si lipsa de concentrare
  • mancarea din pauza de masa cica a fost buna. Eu sunt un mofturos, asa ca in continuare evit sa mananc catering de la conferite.
  • nu m-am jucat pe microsoft surface ... tot timpul era o domnisoara la masuta si am zis sa nu deranjez. Surprinzator, e mult mai mica decat credeam eu. 
  • s-au spus adevaruri universal valabile. Foarte putine noutati pentru genul asta de conferinta  dar multe chestii bune pentru cineva care habar nu are. 
  • erau destui in public cei care pareau ca habar nu au. 
  • chiulangiii care stateau afara la o tigara erau cei care intotdeauna fac asta la astfel de evenimente. 

Comentarii

  1. Problema e ca odata cu CRIZA economica, unii au criza si de inspiratie si se cramponeaza in a crede doar ac sunt mai buni, fara a oferi si argumente! Asta una la mana!
    Si doi: Nu mai exista acel vechi sentiment de SHARE! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări Populare

Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?

Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și …

eMAG: Formare preț în Black Friday

Dezavantajul de a scrie ultimul despre un eveniment e că tot ce era de spus deja a fost spus. Cam așa m-am trezit eu azi când am vrut să pune blog câteva gânduri despre întâlnirea anuală cu cei de la eMAG. Pe Cetin l-a interesat mai mult situația afilierii, pe Răzvan despre market place, Radu planurile lor de viitor, Marius despre Black Friday, iar Alex a pus pe blog într-un mod exemplar tot ce s-a vorbit joia trecută. Eu ce aș pune pe blog în plus?

M-am gândit să zic vreo două lucruri despre prețuri și reduceri. Fie că e vorba de Black Friday sau cine știe ce promoție din cursul anului, oamenii au în general părerea că prețurile nu sunt la nivelul corect. Sunt prea mari, acum două luni era mai ieftin sau alte probleme de gen.

Problema cred că este mai mult de percepție. Mulți au impresia că atunci când vine BF trebuie ca totul să fie la niște prețuri ridicol de mici. Minim jumătate. Recomandabil la un sfert față de cât e în restul timpului. Ideal ar fi ca magazinul sa se roage de ti…

Burgeri de Centenar la McDonald's

Centenarul ăsta a băgat toate brand-urile în priză și fiecare se gândește ce twist românesc ar putea să ofere și ei la rândul lor. Nu zic că pentru 99% din populație această aniversare nu prea contează pentru că poate mă înșel și n-am chef de scandal în weekend, dar în esență nu e nimic rău în acest efort colectiv de a zice ceva de România.

Asta se întâmplă și cu McDonald's care, ca în fiecare toamnă, pune pe tăvile doritorilor produse în ediții limitate. De data asta e vorba de 3 burgerași de inspirație românească cu ingrediente locale. Burgeri pe care am apucat să îi testez în avanpremieră joia asta. Cei 3 burgeri n-au vreo denumire anume așa că s-ar putea să fie dificil de găsit prin meniu, dar astea sunt ingredientele lor:

Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierbu…