flash mobs: fotografii si efectul gura-casca

Voi ati observat ca romanii nu stiu sa faca flash moburi? (afla aici ce e ala un flash mob) Eu am fost la cateva si in general numarul de fotografi este mai mare decat numarul de participanti. Iar numarul de gura-casca depaseste cu mult numarul de participanti si fotografi.

Ce inseamna pentru romani flash mob?
  • dam comunicate de presa - anuntam pe toata lumea inainte
  • se prezinta la vreo jumatate de ora intarziere 5-10 participanti vizibil jenati de multitudinea de camere foto ... gura casca ... si cele 2-3 televiziuni venite in disperare de subiecte
  • timp  de 5 minute se face rutina deja stiuta de toata lumea (trambitata cu multe zile inainte pe internet)
  • cine nu stie despre eveniment nu poate sa vada nimic pentru ca fotografii si gura-casca au facut un cerc de nepatruns in jurul flash mobberilor
  • dupa ce trec cele 5 minute haotice de rutina ... flash mobberii raman la taclale cu de-alde gura-casca si ocazional o sa mai dea interviuri pentru televiziunile prezente
  • fiind un flash mob bun .. se va explica si motivul pentru care a fost facut ... motiv ce va avea adanci radacini infipte in pilonul de moralitate al societatii.
  • se va face inca unul la fel :)
Asta asa ca idee inaintea flash mobului de astazi care se vrea sa iasa ceva in genul acestora. Pariu ca nu o sa le iasa la fel?

Comentarii

  1. Pft, n-ai prins perioada flashmoburilor Mindbomb =).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nihasa, nu poti sa ceri perfectiune unor oameni cum sunt romanii care abia au auzit de flashmob. Intai educam si apoi cerem performante.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce diferenta exista intre flash mob-ul in memoria lui MJ din link si cel din Bucuresti. ( l-as putea pune intre ghilimele :D )

    In orice caz, iti poti vota articolul pe ftw: http://ftw.ro/Altele/flash_mobs_fotografii_si_efectul_gura_casca

    RăspundețiȘtergere
  4. vazut si eu acum filmuletele cu flashmobul de ieri ... si am senzatia ca am gura aurita :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!