Treceți la conținutul principal

invita.ro update

Dupa doi ani de colaborare cu super simpatica familie Metropogrup a venit si momentul in care trebuie sa anunt despartirea (care a survenit de aproape 3 saptamani).

O despartire pe genul celor pe care le vezi in filmele romantice. Cu apus de soare ... sarutari si imbratisari. Oke ... am mintit la faza cu sarutari.

Pentru o perioada de timp daca vreti sa vorbiti cu cineva de la invita.ro si nu va incanta formularul de contact puteti sa ma abordati cu incredere pe mine.


Unde o sa ma duc sau ce o sa fac? Sunt intrebari la care voi avea raspuns prin toamna. Acum este timpul pentru nitica vacantaaaaa :))))

Comentarii

  1. Asta e bine. Din cate am vazut, toate siteurile ce folosesc FourHooks se incarca foarte greu. Nu stiu care e problema dar presupun ca platforma e de vina. Si nici nu inteleg de ce s-au gandit unii sa scrie o platforma noua cand exista alte variante deja testate in timp, care functioneaza foarte bine. Pacat ca in Romania nu prea stie lumea de Drupal, care e considerat acum cel mai bun CMS existent.

    Aici sunt prezentate cateva siteuri care deja foloses Drupal: http://buytaert.net/tag/drupal-sites sau http://groups.drupal.org/node/5100

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Cam așa funcționează social media justice

Dă play video-ului. Uită-te cele 5 minute. Bagă la cap ce vrei să bagi la cap și gândește-te câte revoluții de canapea am avut în ultimul an. Reclama asta era până într-un punct o reproducere fidelă a modului în care funcționează falsa asta agitație pe social media pentru diferite cauze.

Nervi. Cuvinte. Agitație. Totul preț de câteva zile până când vine următoarea criză. Nici n-ai timp să te apuci să schimbi ceva pentru că automat algoritmul îți împinge sub nas următorul lucru pe care să te enervezi fără vreo finalitate. Și tot așa ajungi apoi la sfârșit de an să faci doar un bilanț de like-uri, nu și de lucruri schimbate.

Și atunci de ce tot acest efort?

Mai ales când poți să o arzi pe burghezie și să faci lucrurile să se întâmple în jurul tău, nu pe Internet.

A întors-o la Tineretului - hack în jocul Metrorex 2018

Dacă e un lucru care aproape mi-a făcut capul să explodeze în 2018, atunci cu siguranță e vorba de momentul în care am aflat de hack-ul Unirii-Tineretului pentru atunci când serverele Metrorex dau p-afară. Pentru atunci când tot felul de amatori se opresc pe scara rulantă să facă poze pentru social media la aglomerația deja cotidiană.

Ei bine, atunci când tu strângi like-uri pe Facebook, veteranii fac uz de hack-ul ăsta și îți râd în nas când nici în al 4-lea metrou spre Pipera n-ai fost în stare să urci. Și tot ce trebuia să faci era atât de simplu: să iei metroul o stație invers, spre Tineretului, ca apoi să te urci în metroul spre Pipera de acolo fără îmbulzeală și nervi. Bum!! Mindfuck total.

Hai că vă las câteva clipe să vă reveniți de la aceasta incursiune în afara cubului...

#10yearchallenge, păi nu?

Între pozele astea sunt 10 ani diferență și cel puțin o mână de gel în minus. E posibil să fie și vreo 2-3 kilograme în minus în a doua, dar astea sunt doar speculații.

Uitându-mă la ce au pus ceilalți oameni pe hashtag nu îmi dau seama dacă e de bine sau de rău că diferențele sunt atât de mici. E ca și cum n-am înțeles nimic din ăștia 10 ani.