invita.ro update

Dupa doi ani de colaborare cu super simpatica familie Metropogrup a venit si momentul in care trebuie sa anunt despartirea (care a survenit de aproape 3 saptamani).

O despartire pe genul celor pe care le vezi in filmele romantice. Cu apus de soare ... sarutari si imbratisari. Oke ... am mintit la faza cu sarutari.

Pentru o perioada de timp daca vreti sa vorbiti cu cineva de la invita.ro si nu va incanta formularul de contact puteti sa ma abordati cu incredere pe mine.


Unde o sa ma duc sau ce o sa fac? Sunt intrebari la care voi avea raspuns prin toamna. Acum este timpul pentru nitica vacantaaaaa :))))

Comentarii

  1. Asta e bine. Din cate am vazut, toate siteurile ce folosesc FourHooks se incarca foarte greu. Nu stiu care e problema dar presupun ca platforma e de vina. Si nici nu inteleg de ce s-au gandit unii sa scrie o platforma noua cand exista alte variante deja testate in timp, care functioneaza foarte bine. Pacat ca in Romania nu prea stie lumea de Drupal, care e considerat acum cel mai bun CMS existent.

    Aici sunt prezentate cateva siteuri care deja foloses Drupal: http://buytaert.net/tag/drupal-sites sau http://groups.drupal.org/node/5100

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!