fitza de sinistrat

Sa-mi spuneti daca merita sa intinzi o mana sa ii ajuti...
Cei o suta de sinistrati adusi in tabara Lacu Sarat din judetul Braila, dupa ce apele Dunarii au crescut si au intrat in cele doua blocuri sociale in care locuiau, au provocat distrugeri semnificative in locurile unde au fost cazati, bagand pe foc chiar si bancile stradale din statiune, pe care le-au folosit drept combustibil pentru gratare
“Au facut dezastru, au vandalizat tot. Au pus bancutele pe foc si au facut gratare cu carnea pe care au primit-o ca ajutoare. Au stricat toate bateriile de la cele 12 dusuri, ca sa nu mai spun ca si-au facut nevoile direct in dusuri, nu la WC."

“Aruncau cu conservele primite ca ajutoare si spuneau: ce asta e mancare? Cearsafurile si pernele le-au aruncat in curte. Paturile din lana primite de la Crucea Rosie au spus ca ii inteapa si le-au pus pe jos in loc de covoare, ca sa calce pe ele. Dupa ce au primit haine ca ajutoare, le-au imbracat si cand s-au murdarit le-au aruncat la gunoi, desi aveau lighene si detergent de la Crucea Rosie. Le-a adus cineva Pepsi si au strigat dupa el sa le aduca si ness. Au cerut cuptoare cu microunde, ca ei asa aveau acasa”
Iar cu cateva saptamani in urma cand au fost inundatii...
├Än timp ce militarii se lupt─â s─â salveze ora┼čul de furia Dun─ârii, localnicii se ├«ngr─âm─âdesc la terasele "cu vedere la ap─â". De duminic─â p├ón─â luni, la Gala┼úi, Dun─ârea a crescut cu zece centimetri, iar pre┼úul micului la o teras─â de pe mal "a s─ârit" vertiginos, cu un leu.

To┼úi cei care au pus um─ârul la ap─ârarea ora┼čului Gala┼úi au fost ├«ns─â dezam─âgi┼úi de atitudinea localnicilor, care nu doar c─â s-au mul┼úumit s─â-i priveasc─â nep─âs─âtori, dar nu s-au gr─âbit nici m─âcar s─â le ofere o p├óine sau un pahar cu ap─â.
Si cireasa de pe tort :
La Isaccea, ├«n jude┼úul Tulcea, Dun─ârea s-a rev─ârsat pe o p─â┼čune, dup─â ce ├«n cursul nop┼úii de s├ómb─ât─â spre duminic─â ho┼úii au furat mai mul┼úi saci cu nisip, cu care fusese supra├«n─âl┼úat digul de protec┼úie.

Comentarii

  1. E absolut firesc ! Adica sa plece ei din luxul ala de acasa si lumea sa-i trateze cu cazare in sat de vacanta, mancare si haine ? Normal ca-i intelegi !

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza