Treceți la conținutul principal

stirile care nu-ti zic nimic

Stiti care este problema stirilor noastre? Nu sunt deloc informative.

Imi vor spune aproape 2 minute despre un lot de beri otravite ce sunt retrase dintr-un judet. Nu imi vor spune in schimb numele judetului si nici numele producatorului de bere (probabil sa nu ii faca reclama?!?!).

Ma vor bate la cap o saptamana cu "asistenta de la giulesti" fara ca macar sa imi arate o poza sa stiu si eu despre cine naiba vorbesc. Numele ei rar spre niciodata nu il vor pronunta. In amintirea comuna va ramane ca asistenta de la giulesti.

Vor anunta ca intr-un supermarket OPC-ul a gasit viermi vii in gris dar nu vor sa pateze imaginea lantului respectiv de supermarketuri asa ca vor evita sa ii zica numele.

Observati problema cu aceste 3 exemple? Pe mine personal nu ma ajuta cu nimic sa ma feresc de o posibila bere otravitoare sau de un supermarket ce este certat cu standardele minime de curatenie. Nu ma ajuta cu nimic nici sa ma feresc de asistenta incompetenta. Aflu doar povesti. Nu stiri.

Comentarii

  1. Nici macar stiri. Mit-uri.

    Pentru ca presa denatureaza...realul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gasit pagina asta pt ca am gogol spritz.. si am aflat ca nu-ti place lolol. Tocmai beam un gewurztramminer si era cam dulce, dar altfel parfumat. Asa ca am turnat niste Pellegrini peste el... foooarte bun, un pic ca o sampanie. Am dat un search sa vad cum faca altii combinatia...nu merge cu vin sec, dar daca dai de unul dulce (care eu, in general, nu pot sa le beau), faci asta si nu trebuie sa-l arunci.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare pe blog în ultima săptămână

Cele mai bune merdenele Facebook meetup

Ca un veritabil explorator culinar, sâmbătă dimineața îmi dădeam întâlnire cu niște prieteni în fața patiseriei cu cele mai bune merdenele din București.

Pontul îl primisem de la cineva de încredere pe zona asta de mâncare așa că tot ce a trebuit pentru a îmi convinge o prietenă însărcinată să vină a fost să zic „cea mai bună merdenea”.  Atât și deja aveam un plan ca a doua zi să ne vedem la 11 undeva pe la Piața Amzei.

Pe hârtie ne anunțaseră 6-7 temerari pentru acest merdenea-facebook-meet, dar până la urmă ne-am strâns doar vreo 4 temerari. Chiar și așa, pentru mine a fost o premieră aceasta degustare semi ad-hoc a street food-ului original: sfânta merdenea.



Patiseria cu pricina se numește Comteia și de fapt este un combo de patiserie cu magazin mixt specializat pe băutură modestă și țigări la bucată.

Pe cei mai slabi de înger probabil că bețivii pașnici din jur îi vor speria și vor traversa pe trotuarul de vis-a-vis, dar exploratorii adevărați sunt răsplătiți cu merdenele excelen…

Brunch în București: RePlace din Cotroceni

Pentru că de când avem bestia mică simțeam că ne-am cam auto-izolat în proximitatea casei, împreună cu mândra am decis să facem ce fac toți oamenii de 30ish de ani prin seriale: să pună bazele unei tradiții în jurul brunchului de duminică cu prietenii.

Zis și făcut, iar duminica trecută ne-am strâns pe la 11:30 la RePlace în Cotroceni (maps) să punem bazele acestei tradiții culinaro-hipstărești. Cred că eram primii lor clienți pe ziua respectivă așa că ne-am putut alege cea mai bună masă din cele 5 pe care mica terasă din spate o are.

Locul e de un chillax contagios și e lesne de înțeles de ce oamenii l-au votat pe pagina celor de la Guerrilla ca fiind cea mai frumoasă terasă din București. În plus, se poate vedea și în poză liga înaltă de hipsterism în care joacă: nici nu au pahare de bere pentru berea la doză pe care o servesc.

Cumva n-ar trebui să nu fiu prea critic cu ei pentru că la origini sunt o cafenea, dar le-am trecut de două ori pragul și de fiecare dată nu aveau fix berea…

Cel mai bun covrig din București

Este..

*drumroll*

covrigul cu multicereale de la simigeria Matei! /detaliu mai sus

În mod normal dacă eram pe Facebook aici s-ar fi oprit postarea, dar voi explica puțin dacă tot m-am încăpățânat să pun pe blog.

Recent am început să dau iama cu regularitate prin simigerii pentru că avem vreo 2 apostoli la o aruncătură de noul birou. Săptămâna asta n-a fost zi fără covrigi așa că am căpătat expertiza și autoritatea necesară să emit afirmații ca cea din titlu.

Repetați după mine.

Multi-motherfucka-cereale.

De cel puțin două ori mai bun ca cel cu semințe și e zece ori peste cel cu mac. De susan nici nu vorbesc pentru că ăla n-a fost niciodată altceva decât un compromis pentru cei care se sperie ușor de niște mac între dinți.

Pe bune! ăsta cu multicereale este suspect de bun pentru ceva e făcut industrial la fiecare colț de gură de metrou.

Sigur, am mâncat covrigi mai buni. Mai germani. Mai unși cu toate alifiile. Dar nici unul nu era făcut într-o simigerie de pe stradă. Și cu siguranță n…