stirile care nu-ti zic nimic

Stiti care este problema stirilor noastre? Nu sunt deloc informative.

Imi vor spune aproape 2 minute despre un lot de beri otravite ce sunt retrase dintr-un judet. Nu imi vor spune in schimb numele judetului si nici numele producatorului de bere (probabil sa nu ii faca reclama?!?!).

Ma vor bate la cap o saptamana cu "asistenta de la giulesti" fara ca macar sa imi arate o poza sa stiu si eu despre cine naiba vorbesc. Numele ei rar spre niciodata nu il vor pronunta. In amintirea comuna va ramane ca asistenta de la giulesti.

Vor anunta ca intr-un supermarket OPC-ul a gasit viermi vii in gris dar nu vor sa pateze imaginea lantului respectiv de supermarketuri asa ca vor evita sa ii zica numele.

Observati problema cu aceste 3 exemple? Pe mine personal nu ma ajuta cu nimic sa ma feresc de o posibila bere otravitoare sau de un supermarket ce este certat cu standardele minime de curatenie. Nu ma ajuta cu nimic nici sa ma feresc de asistenta incompetenta. Aflu doar povesti. Nu stiri.

Comentarii

  1. Nici macar stiri. Mit-uri.

    Pentru ca presa denatureaza...realul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gasit pagina asta pt ca am gogol spritz.. si am aflat ca nu-ti place lolol. Tocmai beam un gewurztramminer si era cam dulce, dar altfel parfumat. Asa ca am turnat niste Pellegrini peste el... foooarte bun, un pic ca o sampanie. Am dat un search sa vad cum faca altii combinatia...nu merge cu vin sec, dar daca dai de unul dulce (care eu, in general, nu pot sa le beau), faci asta si nu trebuie sa-l arunci.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!