Webstock 2010

Stiti cum mi s-a parut Webstock 2010? Fix ca la facultate. In timpul cursurilor (conferintele de dimineata) toata lumea a ascultat si a tacut. Apoi cand a venit momentul seminariilor (workshopurile de dupa masa) o parte a participantilor s-au comportat ca niste animale inchise la gradina zoologica.

In continuare nu inteleg de ce ai ajunge la o conferinta despre social media daca tu deja ai impresia ca le stii pe toate. De ce ai sta in spate si chicoti la fiecare cuvant al invitatilor? Cred ca nimeni nu are de castigat din chestia asta.

Acestea fiind zise, Webstock 2010 a fost interesant si un nou prilej de networking. Dezamagitori au fost cativa (minoritari) oameni prezenti la eveniment. Poate asta e parerea mea dar din locul unde am stat eu asa s-a vazut.

Pacat ca notiuna de eveniment gratuit atrage si tot felul de oameni care n-ar plati sa mearga la un astfel de eveniment si sa faca circul care s-a lasat la Webstock.

Comentarii

  1. e simplu. pentru ca suntem o tara de specialisti in online, in networking, in SEO, SEM si altele. orice tard cu blog mai vechi de 1 an deja simte cum il bate la cur pe Orlando, iar cu Vlad Stan sterge pe jos la orice ora. de aia

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca suntem o tara de specialisti si atat :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!