lansare windows phone 7

blackberry prayer
Ieri am fost la Microsoft la lansarea windows phone 7 si mi-a placut ce am vazut - un telefon ce este un simplu telefon si nu un "obiect de cult" (blackberry prayer).

Imi place conceptul pe care MSFT il incearca cu acest nou sistem de operare pentru telefoane mobile. Un device ce te tine in contact cu tot dar ce nu trebuie sa iti acapareze viata.

Este greu sa treci peste dorinta de mai mult si sa te concentrezi pe ce este cu adevarat important. Imi dau seama ca si eu sufar de nevoie asta de mai multe aplicatii si o posibilitate mai mare de customizare. Pe Android am testat zeci daca nu chiar sute de aplicatii dar pana la urma tot la basics m-am intors.



Ce faci in esenta cu un smartphone? Eu imi verific calendarul, vremea, twitterul, emailul, mai si browsez ceva, uploadez niste poze, un pic de navigatie gps si ma uit la filmulete pe youtube. Desigur ca si vorbesc si trimit sms-uri. Dar in esenta in 99% din timp nu fac altceva cu telefonul asa ca de ce am nevoie de sute de mii de aplicatii?

Majoritatea covarsitoare a aplicatiilor sunt pur si simplu situationale. Tocmai din acest motiv windows phone 7 m-a atras foarte mult. Da - are niste limitari acum dar intrebarea e chiar ai nevoie de functionalitatile alea? Copy paste si file manager as spune da. Dar deja sunt on to do list ca sa zic asa.

Este windows phone 7 pentru mine? Pare sa faca acel 99% asa ca as zice da. Oricum cred o sa mai treaca o perioada buna de timp pana cand imi voi schimba telefonul si atunci voi vedea daca continui pe Android sau incerc WP7.


Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!