Treceți la conținutul principal

bauturi patriotice de sarbatoare

N-ar fi frumos ca la o zi de sarbatoare sa te delectezi patriotic cu o sticla de bautura ce poarta numele unui mare conducator de-al nostru? N-am fost eu primul care s-a gandit la asta asa ca deja avem pe piata vreo 3 sortimente:

 • votca Nicolae Ceausescu
 • sampania Stefan cel Mare
 • vinul Mihai Viteazu

Pai nu? Astea 3 mi-au ajuns pe la urechi dar sunt sigur ca mai sunt si altele (orice ajutor e binevenit). Sa fiti iubiti si patrioti romani setosi.

Comentarii

 1. Mai potrivit era votca Văcăroiu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Țuica Moș Ion Roată. Dacă nu există, sigur o inventează unii...

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt sigur ca mai sunt multe de descoperit Dan :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Berea, ciocolata si cola marca Steaua (echipa de fotbal). La o manea si-o merdenea, se simte rromanul ca la el acasa.

  RăspundețiȘtergere
 5. E tuica Vlad , bea taicameu care e destul de pretentios recomanda cea de prune , am testat-o intr-o seara de party cu niste colegi foarte buna . Vreo 600-700 de mii

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare pe blog în ultima săptămână

Primul meu generator: AGT 2701 HSB 2200W cu motor Honda

Pentru că am ales să petrec pandemia asta la țară unde de bine de rău câinele poate alerga prin micuța curte și pentru că săptămâna trecută un gigel a intrat cu camionul într-un stâlp de înaltă tensiune, miercurea trecută m-am întors pentru vreo 8 ore într-un evul mediu destul de comod. Zic comod pentru că centrala era pe un ups mai mare care în teorie ține vreo două zile așa că n-am așteptat întoarcerea curentului în frig. 
Cu toate astea, a trebuit să zic pa-pa tehnologiilor astea de care ești în general super dependent: toaletă, internet & televizor. Cel puțin din perspectiva comodității, internet aveam printr-un hotspot de pe telefon. Iar despre toaletă n-aș vrea să intru în prea multe detalii pentru că nu e suficient de glam pentru social media-ului lui 2020.
Dar credeți-mă, 8 ore de incertitudine au fost suficiente încât să ne gândim să investim într-un generator. Mai bine să fie acolo și să ne împiedicăm de el decât să îi ducem dorul data viitoare când ceva similar se va î…

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…