Festivalul international de film NexT

Azi dupa vreo 3 saptamani de incercari am ajuns in sfarsit la sediul Hi Film Production sa vad un mic preview al filmelor care vor rula la NexT (6-10 aprilie Scala si Elvira Popescu). Zic mic preview pentru ca am reusit sa vad doar 4 din cele 26 de filme inscrise in competitie.

Cum au fost cele 4? Hmm unul mi-a ridicat parul de pe mana ca era stop motion (si pe mine chiar ma inspaimanta stop motion-urile) unul m-a surprins la final (nu e tocmai de bine) unul a fost destul de destept (pentru o drama) si unul a fost genial.


Hai sa vorbim de cel genial. The Runaway (La Huida) este facut in genul Snatch (my all time favorite movie) si m-a lipit de ecran ca o musca de parbriz. Nu stiu cum sunt celalalte 22 de filme dar asta a fost superb. Sunet Imagine Poveste. Ce as putea sa zic mai mult decat ca daca ti-au placut filmele lui Guș Rășchiez (cum vrea autocorectul sa ii zica lui Guy Ritchie) nu trebuie sa ratezi acest scurt metraj.

Va recomand sa ajungeti la festival pentru ca eu sigur o sa ajung. Poate gasiti si voi o mica bijuterie de scurt metraj cum am gasit si eu.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!