mergem in centrul vechi? meh!
E cineva caruia ii place sa mearga in centrul vechi din Bucuresti? Imi plac si mie vreo 2-3 locuri dar in rest incerc sa ma feresc de centrul vechi ca de dracu. Aglomeratie, mult zgomot si overpriced pentru niste servicii lente si cu scarba. Asta e centrul vechi. De as fi masochist sa ma supun la asa ceva de buna voie?
Aseara am fost in les bourgeois unde cred ca am asteptat 20 de minute sa imi aduca nota. O seara de marti banala si baiatul ce ne servea cred ca avea grija doar de 6-7 mese. In ohara acum cateva luni au incercat sa ne umfle nota crezand ca cele x shoturi ne-au incetosat mintea. In dirty harry berea la draft de import era indoita cu apa. In oscars a durat 15 minute sa aduca 5 drafturi in conditiile in care eram singurii din bar. Mai am exemple. Trebuie doar sa imi aduc aminte.
Concluzia e destul de clara. Te bati pentru un loc intr-un bar ce are bautura fake sau indoita cu apa ca apoi sa o astepti zeci de minute si la final sa te si tepuiasca la nota deja mult prea mare pentru ca e in centru.
i couldnt agree more
RăspundețiȘtergeremy two cents: chestia asta cu berea la draft indoita cu apa se poate face doar intr-un singur fel, si anume sa puna apa in halba cu bere, si nu direct din butoi, cum eronat s-a intiparit in imaginatia colectiva. practic, la cum functioneaza cuplele sub presiune la butoaiele de bere este imposibil sa bagi apa-n bere altfel decat dupa ce ai turnat-o in halba sau pahar, asa ca daca poti vedea procesul de umplere si nu e apa in pahar de la inceput, atunci fii sigur ca ce e in butoi, aia primesti.
RăspundețiȘtergere@Florin - ok. Atunci poate tinusera butoaiele in soare si asta sa fie un motiv pentru care era asa de slaba berea aia. Donno. Cert e ca exisa o diferenta colosala intre aia la sticla bauta cu o zi inainte si aia la draft.
RăspundețiȘtergere