atletul dupa program

Cei de la PUMA vor sa introduca conceptul asta de „the after-hours athlete!” - competitii micute ad-hoc intre prieteni - si zau ca imi place. Tot timpul intre barbati a existat nevoia asta de competitie pe cele mai stupide lucruri. Marunte dar cu o valoare sentimentala mare. Care e mai rapid? Aah pai eu ca sunt mai aerodinamic ca sunt ras in cap! Fair enough.

In general nu prea am avut parte de competitii ad hoc bazate pe scor. In grupul meu de prieteni se poarta competitiile bazate pe eliminare (datorita accidentelor - most of the time). Scriind acestea ma gandesc ce misto ar fi sa existe un loc unde fiecare se poate lauda cu titlul de after hours athlete pe care il detine: cel mai buna la sotron, halbere, thumb wrestling, lapte gros sau orice alta idiotenie cu care cateodata te mai lauzi in fata fetelor.

Pana una alta azi (joi seara) Puma face o petrecere pentru acesti atleti la care cu putina sansa o sa ajung si eu (desi foarte tarziu estimez). Sper sa vad crema cremei atletilor de dupa program :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!