oneliner


Un weekend in care nu iti pui viata in periocol e un weekend pierdut. La concluzia asta am ajuns recent asa ca o sa ne distram destul de bine toamna asta. xtreme sports ftw

"Trebuie sa imbratisezi ranitul" - ii ziceam acum cateva zile Oanei Bratila si se uita ca la un nebum la mine. Destul cu frica. Hai ca nu e chiar asa de rau cand iei o cazatura. Si asa poti sa verifici si daca iti mai bate inima in pieptul ala de metal. Dar care e legatura cu titlu? Nici una.

ps- cati dintre voi ati citit onliner in loc de oneliner?

Comentarii

  1. Eu am citit onliner. :P

    Nu ma uitam la tine ca la un nebun, dar, recunosc, am fost putin luata prin surprindere de afirmatie. :)) Mi-a placut insa, ca altfel nu te citam pe Twitter. :P

    PS: de sportul asta nou incercam sa-ti spun atunci: http://en.wikipedia.org/wiki/Slacklining - poate il incerci, ca se pupa bine cu imbratisatul ranitului. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu prea le am eu cu echilibristica dar incercam :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce vrei să încerci toamna asta? Eu aș băga un salt cu parașuta (mi-ai făcut pofta, dar totuși e cam mare prețul) sau măcar o parapantă mică. :) Ah, și la iarnă vreau neapărat să mă dau cu placa des și mult. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @stefan http://www.nihasa.ro/2008/08/fucking-impressive-i-want-one.html astea. Le am de aproape 3 ani si nu am facut mai nimic cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum vreau și eu de-alea. :)) Să anunți când le folosești, vin să-și fac poze. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand o sa reusesc sa le dovedesc o sa te chem. Poze cu cazaturi penibile am destule :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!