Happy Feet 2 - it's a krill world out there

Care este reteta cu care mergi la sigur cand vine vorba de continuarea unui film de animatie? Pastreaza personajele primei parti si adu ceva ce a mers si la alte animatii. In cazul Happy Feet 2 e vorba de krilli ce seamana cu veverita&rozatoarele din Ice Age - nicio legatura cu povestea dar teribil de amuzante. Ei au starnit cele mai multe rasete in sala - subsemnatul inclus.

Nici nu o sa va zic prea multe despre altceva. Ei mi-au placut mult de tot si as revedea filmul doar pentru replicile lor agere (Will the Krill: I'm one in a krillion! sau Will the Krill: I'm moving up the food chain! I'm gonna chew on something that has a FACE! ). Chiar daca reteta nu e una noua pe mine ma fraiereste de fiecare data.

Ah o chestie demna de remarcat a fost mini scurt metrajul difuzat inainte sa inceapa filmul - I Tawt I Taw A Puddy (preview link) - ce a fost un exemplu excelent de animatie 3D.

Ce nota i-as da filmului? 8/10. Muzica a fost excelenta. 3D-ul acceptabil si povestea emotionanta desi nu a fost extraordinara. E de vazut :)

ps. filmul ruleaza la sala Samsung IMAX, la Cinema City Cotroceni - go get it boys and girls

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!