Tatal Fantoma

Dintre toate aventurile care ar putea sa imi faca cu ochiul ... pentru mine un an sabatic sta confortabil pe prima pozitie. Sa fii un calator si nu un turist. Ce ti-ai putea mai mult si cum ai putea sa experimentezi noi trairi altfel? Cam despre asta discutam ieri la o bere cu niste amici iar rugamintea unei prietene de a scrie despre un film ce are asta ca subiect s-a imbinat perfect.

Este vorba de "Tatal Fantoma" un film ce il are in rolul principal pe Marcel Iures (care am inteles ca va rade in film *wink*) si un scenariu de Lucian Georgescu ce debuteaza astfel in lungmetraje.

Acum din ce am citit eu pare sa fie un o comedioara romantica draguta pe genul road trip asa ca ma astept sa traga cu cleste niste rasete din Iures si spectatori. Eu m-as duce sa il vad pe Iures razand ca nu il credeam capabil in filme de emotia asta :)


Pana una alta nu uitati ca din Martie puteti sa vedeti filmul la cinematograf. Posibil sa cititi un review aici in momentul in care se lanseaza ... dar pana atunci vroiam sa va semnalez o posibila oprire cu prietena la un film romantic romanesc in triunghiul femeilor (dragobete -1 martie - 8 martie).
 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!