LG Cinema 3D Smart TV

Saptamana trecuta am fost sa vad in the flesh noile televizoare destepte de la LG si nu am fost dezamagit. Pe langa chestiile clasice cu care fiecare producator de televizoare se lauda (grosime rama, tehnologie ecran etc) am vazut doua lucruri care mi se par pur si simplu mind blowing. Ca sa fiu sincer doar una mi se pare wow si cealalta doar hmmm nice.

Sa incepem cu hmmm nice: Prin intermediul aplicatiilor de pe TV (e un fel de ios - android) poti sa urmaresti diferite hashtaguri sau sa iti updatezi statusul de Facebook&Twitter. Partea cu adevarat nice e urmaritul hashtag-urilor. Frecvent la diferite meciuri sau alte sporturi ma trezesc ca ma uit in telefon sa vad ce zic altii despre ce privesc eu. Sa am toata chestia asta direct pe ecran langa meci mi se pare a really nice thing to have. Sa nu mai zic ca poti sa ii atasezi televizorului o tastatura si un mouse pentru a face toata experienta asta mai usoara si mai placuta. Sincer mi-ar placea un astfel de televizor chiar si pentru ocazile rare cand ma uit la tv.


A doua chestie the wow one este Dual Play - cu ajutorul unor ochelari speciali clasicul split screen se transforma de fapt in full screen pentru ca fiecarui jucator ii este servita alta imagine pe care o vede cu ajutorul ochelarilor. Genial dar nu prea. Sa va explic de ce. Rezolva problema clasica ca "te-ai uitat la mine in monitor" si creeaza o experienta mai placuta jucatului la dublu dar in acelasi timp se pierd certurile alea copilaresti ca "te-ai uitat la mine in monitor". Oricum mie mi se pare putin SF toate chestia asta asa ca o sa ii dau votul meu de increde. La o adica daca vrei sa "te certi" poti oricand sa iti dai jos ochelarii :)

Mai multe detalii despre noile televizoare LG Cinema 3D Smart Tv gasiti aici in comunicatul de presa.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!