Scurt tutorial despre ce e stire si ce nu e

twitter trending topics
Daca 3 din 10 trending topics sunt despre ceva .... acel ceva e STIRE.
Asta inseamna cam 2000-3000 de tweeturi pe secunda despre un subiect.

Sa luam cazul concret cu conferinta de presa de la CERN. A trecut o ora de la anunt. Sa zicem ca s-au dat 120 000 - 180 000 de tweeturi. Pe reddit intr-o ora s-au strans 5500 de voturi desi americanii dorm la ora asta. Tot internetul vuieste de asta. Asta este stire.

Atunci sa ma ierte cine mai are rabdare sa ma ierte ... de ce tu ca portal de stiri nu ai pe home page nici macar o frantura de stire despre asta? Ai aproximativ 175 de stiri pe homepage (cine naiba citeste 175 de stiri?) si nici una despre ce vorbeste toata lumea. (screenshot)

Draga mea RealitateaTV punct net sau whatever ... " Cat costa sexul pe litoralul romanesc?" sau " 25 de sfaturi inedite pentru a vă răcori în zilele toride " sau chiar " HOROSCOP: Legende şi semnificaţii pentru fiecare semn zodiacal"NU SUNT STIRI

Imi pare rau trebuie sa spulber niste vise dar voi nu scrieti despre stiri. Nu exista scuza sa nu ai stirea cu CERN pe prima pagina. E in timpul saptamanii, in timpul programului si inainte de pauza de masa.

Fuga asta dupa cantitate si senzational o sa va muste candva de fund. Atunci cand cei cu publicitatea isi vor da seama ca aia care se uita la voi nu au bani sa cumpere mai nimic pentru ca pe aia care au bani i-ati eliminat sistematic prin content slab.


Comentarii

  1. Se pare ca ei considera ca pe romani ii intereseaza mai tare cat costa "una scurta" decat ultimele descoperiri stiintifice.
    mai stii, poate asa e.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!