Expozitia bloggerilor de la f64

Saptamana trecuta am fost la vernisajul expozitiei „Senzatii si culori la Istanbul” organizat la showroom-ul F64 (Bd. Unirii nr. 45) si va recomand sa dati si voi o fuga pe acolo. Desi e cam riscant putin. Eu cand am intrat (pentru prima oara in noul sediu) m-a luat cu transpiratie. Atat de multe obiective si camere pe care vroiam sa le iau acasa. M-am abtinut. Am renuntat la DSLR-uri acum cativa ani pentru ca eram prea lenes sa ma car cu geanta foto tot timpul dupa mine.

Totusi dorinta a ramas. Asa ca m-am bucurat cand am ajuns sa vad prima expozitie foto a bloggerilor romani. Cei 7 care au speriat estul sunt Adrian Ciubotaru, Radu Dumitru, Alex Mihăileanu, Alex Negrea, Bogdan Petre, Cosmin Tudoran şi Andrei Zdetovetchi si impreuna au 18 fotografii expuse in sediul F64. Bunicele poze. Se vede ca nu au mana formata dar pentru niste amatori e chiar bine.

Pozele sunt facute cu aparate Sony pentru care tanjesc sentimente confuze. Nu m-am jucat vreodata cu unul dar mi-a facut de multe ori cu ochiul camera lui Doru Panaitescu si am vazut ce poate sa faca :) Este un fel de mini pasiune pentru ceva ce nu am avut niciodata. Aspirational.


Nici de camera de pe Xperia S nu imi este rusine. Ma surprinde in fiecare zi. Si pentru posibilitatea de a uploada instantaneu pozele pe diferite retele sociale ... capteaza niste imagini excelente.

ps. mai aveti o saptamana sa va bucurati de expozitie asa ca dati o fuga .... macar sa criticati talentele bloggerilor cand vine vorba de fotografie :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!