A Good Day to Die Hard (cinci)

"Buna Seara Romania Buna Seara Bucuresti" si "urmeaza Greu de Ucis" sunt primele cuvinte pe care le asociez si acum cu inceputurile PRO Tv-ului. O seara plina de wow factors ce cred ca au tinut o buna parte din tara cu sufletul la gura. Au trecut 18 ani de atunci si batranul Bruce nu se lasa nici acum ucis prea usor.

Aseara la IMAX Bucuresti am fost sa vad in avanpremiera noul si cred ca ultimul film Die Hard. Asa ca un head start inainte de V- Day ... sa imi iau doza de actiune fara noima. Intre noi fie vorba, nici nu ma asteptam la prea mult. Trailerul este plictisitor si singura bucurie era ca era 2D si nu trebuia sa port ochelarii aia enervanti.

Cat de mult m-am inselat.

Filmul este excelent. O a 5-a parte demna de serie ce pe mine unul nu m-a dezamagit. Urmaririle cu masini si efectele speciale sunt pur si simplu demente. Distrugere la nivelul Die Hard :) Nu credeam ca Bruce mai duce ... de fapt el nu prea mai duce dar de asta il are pe fii-su langa - sa faca misto de el ca nu mai poate.

Surprinzatoare cu adevarat este povestea - ce nu este atat de stupida precum te-ai astepta. Modul in care este filmat e unul ce le-a dat dureri de cap unor oameni din sala dar care accentueaza senzatia de actiune continua. All and all baietilor o sa le placa. Fetelor not so much.



Recomand sa il vedeti la cinema pentru ca modul in care e filmat nu este prea small screen friendly. Si daca nu va place sa imi lasati un comentariu cu zat bai de aici :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!