Review: 1000 post Terra (eng: After Earth)

Acum 2 zile am fost sa vad After Earth in avanpremiera la IMAX 2D - cel mai nou film cu Will Smith. Trailer-ul m-a captivat si eram cu pseudo fluturasi in stomac gandindu-ma ca urmeaza sa il vad. Am ajuns, a inceput, s-a terminat si fluturasii ia-i de unde nu-s.

Umbla o vorba ca Will Smith nu poate sa faca filme proaste. Sa fie asta exceptia? L-am putea scuza la cat screen time a avut. Poate si asta e motivul pentru care filmul este atat de meh. Da, da stiu. Am insinuat ca After Earth e prost. Nu e. 1000 post Terra este doar incomplet.

Ii lipseste acel je ne sais quoi de film bun SciFi. Potentialul exista, dar nu mi se pare ca a fost fructificat mai departe de trailer. Iar am vazut un film ce in trailer pare mult mai bun.

Eu v-as recomanda sa il vedeti doar pentru niste wtf moments gen: avem nave spatiale si calatorim prin spatiu dar inca n-am deprins tehnologia protezelor (nu e spoiler). Sau cum am imbratisat noi cultura Japoniei medievale cu origami si katane (aici nu pot sa zic mai multe pentru ca o sa spoiluiesc).

In rest n-as putea sa recomand filmul asta. Sorry guys.




TL;DR  - Don't :) 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!