Pseudo review de joc: Grand Theft Auto V

Povestea mea cu GTA-ul incepe prin '99-2000 cand rupeam LAN-ul in doua alaturi de prieteni. De sus totul parea comic si pauzele de ras erau dese si lungi. Apoi a venit GTA3 cu 3rd person-ul asta ce pare ca nu se potrivea stilului, dar ne-am obisnuit repede cu el. Pacat ca nu avea multiplayer out of the box, ci doar prin niste moduri ciudatele ce mai mult nu functionau. 

Problema partial rezolvata cand am avut PSP si exista un GTA ce avea un multiplayer adhoc wireless. Alte ore de ras. Alta distractie. Dar nici asta nu tinut prea mult pentru ca eram doar doi. Greu cu sincronizatul timpului. 

GTA4 a fost primul pe care l-am jucat pe consola cuiva. Daca nu ma insel ... nici macar nu l-am jucat vreodata pe PC. N-am apucat sa vad cu ce se mananca multiplayerul. 


Si am ajuns la GTA5-ul pe care l-am luat pe consola. Este un joc distractiv cu care ma obisnuiesc zilele astea (primul joc pe consola pe care il joc intensiv). 

Grafica este foarte ok pentru un joc ce ruleaza pe o consola de acum 8 ani. Povestea este ca un film prost cu gangsteri - ca sa citez o prietena. Eu as spune mai de graba ca este un cliseu intr-un cliseu cu putin topping de cliseu. Tipic GTA si nu cred ca poate sa se astepte cineva la mai mult. 

Overall mi s-a parut ca storyline-ul e mai bine pus la punct fata de editiile precedente. Voice acting-ul este excelent si personajele iti trezesc sentimente puternice (am un cretin pe care abia astept sa il omor). Povestea cam puerila il trage in jos, dar macar misiunile alea sunt ilare!

Multiplayer-ul vine abia in octombrie, dar nu imi dau seama cum ar putea sa il strice. Asta a fost unul dintre motivele pentru care m-am dus sa imi cumpar jocul la cateva zile dupa lansare.

Concluzia: GTA5 este unul din jocurile alea despre care tot o sa auzi vorbindu-se o perioada lunga de timp. Este atat de cretin (in modul bun) incat sigur o sa iti lipeasca un ranjet mare pe fata - mai ales daca il joci alaturi de prieteni. 

Nota finala 9-9.5/10. The perfect ten il primea daca era lansat pe consolele noi si beneficia de un boost serios de putere grafica de procesare. 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!