Blizzcon 2014 Highlights!

Daca te invarti prin universul Blizzard, Blizzcon-ul iti este familiar. Este conferinta lor aproape anuala (au fost ani in care nu s-a desfasurat) in care anunta jocuri, expansiuni si major patch-uri. Si pentru ca tot stau si citesc de aproape 2 ore despre ce s-a asara, m-am gandit sa fac un scurt rezumat pe blog.

Overwatch  - joc nou de la Blizzard ce pare sa fie o combinatie intre Team Fortress 2 si League of Legends. In plus are o grafica Pixar-ish. Cum poate sa esueze cu asa ceva?



Sunt forate exited de combinatie gameplay-ului TF2 cu skill-urile si tipurile de personaje gen LOL - pare sa fie evolutia naturala jocurilor de tip MOBA din perspectiva gameplay-ului. Ce este nasol la genul asta jocuri este lipsa entertainment-ului din punct de verdere a esport-ului - mult prea haotic pentru spectator. Poate le iese aspectul asta, dar nici nu ma deranjeaza daca ar esua. Gameplay-ul mi se pare mai important si asta pare ca le-a iesit foarte bine. Arata foarte bine si pare sa fie extrem de distractiv.

Trailer-cinematic mai jos. Gameplay aici.



Nebunie! Deja am cerut acces in beta :) http://eu.battle.net/overwatch/en/

Diablo 3 ROS -  Tweak-uri. Sezonul 2 (finalul sezonului intai o sa fie anuntat cu minim 30 de zile inainte). O nou raritate pentru item-uri: Ancient Legendary/Set. O noua zona de explorat: Sesheron. Pare sa fie zona cu barbari din D2 LOD. Overall nu sunt cine stie ce schimbar majore si nici skill balance-ul nu pare sa schimbe cumva build-urile actuale. Cand toate astea? Soon™!

Heroes of the Storm -  Draft mode & Ranked play! Closed beta pe 13 ianuarie - mai aveti de asteptat daca nu sunteti in alpha. Au anuntat ca vor sa se concentreze mai mult pe aspectul esports - este o paine de mancat si in MOBA-urile astea. In plus, in ianuarie vor mai baga 4 eroi noi si 2 harti.

Hearthstone: Heroes of Warcraft - Expansiune noua. 120 de carti. Trailer aici. New gameboard pentru cei ce s-au saturat de actuala. Spectator mode! Si totul foarte repede - luna viitoare.

StarCraft II: Legacy of the Void - In afara de poveste, unitati noi si alte cele la care te-ai astepta cu expansiune mai avem s turnee automate, archon mode si allied commanders. Turneele automate se inteleg de la sine. Archon mode - 2 jucatori controleaza o singura baza si se bat cu alti 2 jucatori care fac acelasi lucru. Poate sa fie fun daca unul din voi se pricepe mai bine la micro in defavoarea macro-ului. Poate sa fie un mod excelent de a invata/perfectiona un jucator incepator. We shall see. Allied Commander este practic co-op/ vs AI. Are un sistem RPG-ish de progres al commanderului.



The final story of the epic saga :)

Pe site-ul oficial gasiti 3 filmulete cu noile unitati din expansion (link). Fara prea multe spoilere, dar lurkeri :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!