Ce-ti mai place sa te uiti la tanara care se antreneaza pe gheata mall-urilor bucurestene

Acum o saptaman am scris ca voi sustine fara discriminare orice competitie de snowboard sau schi din tara, iar cineva m-a tras de maneca la cateva ore si m-a intrebat: dar de patinaj artistic.. ce zici? Ce as putea sa zic? N-am practicat niciodata, dar stiu ca e apreciat destul de bine de gospodinele noastre. Totusi, s-ar parea ca situatia nu este atat de roz.

Sunt destul de surprins de asta. Parca stateam destul de bine cu hocheiul, si de la hochei la patinaj artistic e doar o aruncatura de bat pe gheata. De fapt, situatia este atat de tragica ca devine putin amuzanta.

Probabil ca ai fost prin malluri care aveau patinoar si ai observat si tu ca si mine acelasi lucru - seara (21-22) patinoarul incepe sa prinda viata cu tot felul de oameni pe care eu pana acum i-am considerat putin show off. Genul ala de oameni care par oricum la alt nivel fata de oricare altul de pe gheata. S-ar parea ca nu o fac intentionat, sunt doar fortati de imprejurari: nu mai exista un patinoar pe care sportivii se pot antrena (150 de patinatori si 500 de hocheisti) in Bucuresti.

Foto Robert Thomson

Surprizator, nu? Puteam sa jur ca asta e un capitol la care ne descurcam destul de bine, dar s-ar parea ca am ajuns atat de rau incat nici macar Cupa Romaniei la Patinaj nu are loc in tara. Trebuie sa mergem la fratii bulgari pentru ca ei au fost in stare sa puna niste apa intr-un oval gigantic si sa deschida larg usile. [exagerare dramatica]

Stiti ce e cu adevarat revoltator? Chiria unui astfel de patinoar demn de o Cupa a Romaniei este cam la acelasi pret cu un iPhone 6+ de 64GB. Gandeste-te putin mai bine la asta. Cu telefonul pe care il ai in buzunar sau hai sa zicem cele 2 telefoane pe care le ai, poti sa inchiriezi o zi un patinoar pe care sa faci tot ce iti trece prin cap. Eu doar zic asa: zi de nastere pe patine 500 de locuri. Fuck that. Pentru o lada de bere cred ca poti sa ai si un comentator. How cool would that be?

Putin ironic pentru o tara care iubeste patinajul artistic aproape  la fel de mult precum gimnastica artistica..

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!