BurgerFest in 5 imagini aproape reprezentative

Am fost ieri la BurgerFest si ma gandesc ca poate sunt si altii curiosi sa afle ce se intampla acolo. In primul rand trebuie sa va zic ca e la-pe langa Zone Arena. Intrarea e fix dupa benzinarie si e semnalizata de un banner micut pe care poti sa il ratezi. Parcarea e problematica in interior, asa ca o sa te orientezi pe snipe-uit un loc pe stradutele de vis-a-vis.

Burger-ul picant Catalunya de la Modelier (21 lei) 

15 lei este intrarea - un pret decent pentru a asculta niste muzica buna si de a tavali putin la soare pe un balot de paie. Jetonul e 7 lei, iar printr-o coincidenta incredibila, berea e un jeton ^-^ - acceptabil iar. Burgerii sunt intre 2.5 si 3 jetoane.

Situatie interesanta de cand ANAF-ul a inceput sa bantuie: am primit bon fiscal pentru fiecare jeton consumat. #vezicasepoate

Daca mancatul pe o capita de fan era pe to do list-ul tau...

Nu sunt foarte multe locuri de stat la masa, dar asta nu e o problema prea mare pentru ca poti sa stai pe iarba - daca nu crezi in aparenta invazie a capuselor. Totusi, problema e sa gasesti un loc umbrit daca te duci pe lumina. Ieri termometrul ajungea pe la 30 si cu ocazia asta am pus putin bronz tractoristic chit ca stateam la o masa ce in teorie era sub o umbrela.

Burgeri de la Old Brick Pub (since 2014)
Burgerii nu sunt cine stie ce. Au niste concepte interesante in spate (ex burger cu somon), dar overall graba si atmosfera de festival isi spun cuvantul. Intre noi fie vorba, nici tu nu te duci la BurgerFest sa infuleci cel mai bun burger - te duci pentru atmosfera.

Timpul de asteptare pentru un burger: 8-10 minute. 

Si atmosfera e destula. Oameni la fel. Cam aia pe care tot i-ai vazut la BestFest-uri in toti acesti ani - adica oameni hipstero-faini. Oricum, si cu toate neajunsurile pe care le are BurgerFest, ma aplec acestei initiative. Avem nevoie de mai multe festivaluri gastro-muzicale.


Daca iti place mai mult sa ii faci decat sa ii mananci, poti participa la concursul de burgeri-chefi amatori

Inchei spunand ca mai e si astazi. Pofta buna.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!