Lansare si review: Jack Daniel`s Tennessee Honey

Acum vreo cateva saptamani am primit pe mail, si chiar prin posta, un mesaj criptic: Call for Honey 07540216xx. Am stat si m-am gandit ca tot omul care n-are chef de scandal in casa, sa o sun pe fata asta, sa n-o sun... Ce i-as spune?

Curiozitatea pana la urma m-a dovedit si am sunat-o, dar nu mi-a raspuns. Eh. Asta e. Vreo ora mai tarziu ma suna ea si incepe o conversatie demna de stangacia oricarui adolescent care suna pentru prima oara o fata ca sa o invite in oras.

Reusim noi cumva sa ne intelegem si imi spune ca ceva mmmdelicios o sa ma astepte candva in curand acasa. Zis si facut. Trec zilele. Se fac doua saptamani si mai ca uitasem ca trebuia sa ma intalnesc cu Honey.

Acum vreo doua zile ma astepta primitoare acasa, desi statuse vreo 12 ore in congelator din propria mea initiativa ca sa vad daca ingheata cele 35 de grade de bucurie. N-a inghetat, dar si-a pus un strat destul de sexy de bruma pe hainute.


Jack Daniel`s Tennessee Honey - Jack Honey pentru prieteni - este pe scurt Jack cu miere, melasa si nuci prajite. Cu un aftertaste puternic, gustul este unul care nu-mi displace - desi nu sunt mare fan lichioruri nu stiu cum sa descriu dulcegaraia asta altfel.

Si cand am zis ca nu-mi displace, sunt chiar modest. Dupa doar 48 de ore de convietuit impreuna, au mai ramas doua treimi de testat rigulos. Nu stiu daca asta e neaparat un lucru cu care sa te lauzi pe internet, dar vreau astfel sa dovedesc justetea angajamentului pe care mi l-am luat in a oferi un review responsabil (e o scuza destul de buna, nu?).

Intr-un paharel de shot, scoasa din congelator ca sa ne asiguram ca e la temperatura corecta, poti sa o dai peste cap imediat sau sa ii mai dai niste clipe de ragaz si sa iti umezesti putin cate putin buzele la fiecare ridicare de pahar. Tine de alegere fiecaruia.

Este o experienta interesanta combinatia asta de jack si miere (&stuff) - si zic sincer asta pentru ca nu asteptam ca aceasta combinatie sa produca ceva decent. Hmmm. Iti da de gandit asta. Oare ce ai mai putea pune in whiskey?

Cat costa si unde se gaseste? Mariciu spunea ca e cam 95 de lei in Mega Image-uri, iar din comunicatul oficial mai ziceau ca se gaseste si online de comandat pe site-ul beicevrei.ro - prima oara cand primesc intr-un comunicat de presa un link catre un site care nu este al producatorului.

Inchei cu o dilema. Oare ce ar zice fratii Panaitescu despre aceasta combinatie? Doru despre mierea de Tennessee, iar Mircea despre mix-ul de ceva cu whiskey. Sunt sigur ca nu o sa le convina ceva :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!