Knorr Gourmet - Rolls-Royce-ul supelor instante la plic


Acum mai bine de un an ├«mi ├«ncepeam categoria de review-uri modeste cu recomand─âri de supe la plic. Spuneam atunci c─â supa ideal─â trebuie s─â aib─â undeva pe la 18-20 de grame de praf deshidratat la 200 ml de apa ╚Öi v─â recomandam s─â lua╚Ťi doar supe creme. 

├Äntre timp a ap─ârut no╚Ťiunea de sup─â gourmet la plic, a╚Öa c─â m-am re├«ntors pe subiect cu un review modest al unei supe instant de lux. Zic de lux pentru c─â a╚Öa am senza╚Ťia c─â se marcheteaz─â sau cel pu╚Ťin a╚Öa am prins eu din reclamele Tv.

Din p─âcate am reu╚Öit s─â g─âsesc doar 3 sortimente de Knorr Gourmet, cea de ciuperci e campioana la de-a v-a╚Ťi ascunselea, a╚Öa c─â o s─â vorbesc doar despre ce am testat: ro╚Öii cu busuioc ╚Öi mascarpone, dovleac cu sm├ónt├ón─â & arpagic ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd, thai cu pui ╚Öi nuc─â de cocos.

├Än primul r├ónd pre╚Ťul este pu╚Ťin mai piperat. M─â a╚Öteptam s─â dau p├ón─â ├«ntr-un leu cinzeci pe o por╚Ťie, dar aproape c─â am avut co╚Ömaruri c├ónd am realizat c─â dau cu aproape 33% mai mult - un leu nou─âzeci ╚Öi nou─â! La doi lei supa am deja a╚Ötept─âri ridicate. Supa aia trebuie s─â fie chiar bun─â, nu doar ap─â cu ceva arom─â.
dovleac în stânga, thai în dreapta

Cea de ro╚Öii nu s-a ridicat la nivelul a╚Ötept─ârilor - a fost banal─â spre ├«ntoarcerea la recomandarea de acum un an: evit─â supele instant de ro╚Öii. N-am sim╚Ťit mascarponeul ╚Öi ultimele guri din can─â au fost aproape nepl─âcute.

Supa instantant de dovleac a mers destul de bine. Avea o culoare pl─âcut─â ╚Öi a fost pentru prima oar─â c├ónd gustam altceva ├«ntr-o sup─â la plic. Poate p─ârea ciudat, dar cred c─â ╚Öi am─âr├ó╚Ťii ─âia de la Hell's Kitchen i-ar da not─â de trecere. E bun─â ╚Öi g├ódil─â orgoliu de middle class corporatist - singurii oameni din lume care cred c─â o supa de dovleac poate s─â fie un lucru interesant.

Cr├Ęme de la cr├Ęme a fost cea thai, chiar dac─â a v─âzut doar 2,3% cocos la via╚Ťa ei ╚Öi pui nici m─âcar at├ót. A avut o arom─â puternic─â, bun─â ╚Öi pu╚Ťin dezgust─âtoare ├«n acela╚Öi timp - cam cum am eu ├«n cap defini╚Ťia unei supe thai ca la mama lor. Este ceva ce ar aprecia ╚Öi un hipster proasp─ât ├«ntors din clasicul sabatic ├«n Asia.

Toate trei sunt por╚Ťionate corect ╚Öi au ├«ntre 19 ╚Öi 23 de grame pentru o por╚Ťie de 200 de ml - deci respect─â corolarul de mai sus. ├Än plus, ambalajele sunt suficient de atractive ├«nc├ót s─â nu te sim╚Ťi prost c├ónd stai la coad─â la dozatorul de ap─â al─âturi de ceilal╚Ťi cunosc─âtori ├«n ale cafelei instant.

Ce pot să mai zic? De data asta le-a ieșit celor de la Knorr, semn că ce numeau ei supă la plic înainte era doar un experiment sortit să ne obișnuiască cu răul ca să apreciem binele de acum mai mult.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza