Diablo 3 o duce bine chiar si dupa aproape 4 ani!


Nu credeam asta acum 3 ani, dar Diablo 3 s-a conturat ├«ncet ├«ncet ├«ntr-un joc mai bun ca predecesorul. S-au chinuit ei la ├«nceput cu ni╚Öte decizii idioate de game design, dar cu perseveren╚Ť─â le-au corectat de la patch la patch. Acum tocmai ce au ajuns la 2.4 ╚Öi jocul este pl─âcut de jucat. M-am surprins chiar pierz├ónd c├óteva ore ├«n weekend trecut al─âturi de prieteni.

Cel mai de╚Ötept lucru pe care l-au f─âcut a fost s─â ofere un set complet ├«ndat─â ce ajungi la level 70. Prinzi imediat gustul a ceea ce de fapt ├«nseamn─â end game. Te-a ag─â╚Ťat deja. O s─â mai bagi lejer c├óteva zeci de ore dup─â pentru a completa build-ul. Ore care vor trece destul de u╚Öor pentru c─â au f─âcut farming-ul s─â fie pl─âcut.

Torment-ul a ajuns acum la nivelul 10, ai greater rift-uri pentru cei care vor s─â ├«╚Öi vad─â numele pe un leaderboard, vault-uri pentru cei care vor sa aib─â toate miliardele de gold, gem-uri legendare pentru cei ce iubesc repeti╚Ťia, ancient items pentru farmer-ii hard core, noi goblini ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd un mod ├«n care po╚Ťi s─â folose╚Öti abilitatea special─â a unei legendare f─âr─â s─â fii nevoit s─â o echipezi.

De fapt, cea mai mare schimbare e ca acum nu mai vezi c├órna╚Ťi de  numere care reprezint─â damage-ul t─âu. Dai 160 000 000? Vezi 160M. Elegant! ├Än sf├ór╚Öit ╚Ötiu ╚Öi eu ce damage dau. Bravo Blizzard! V-au trebuit doar 3 ani ╚Öi ceva s─â face╚Ťi asta.

Singurul lucru nasol e c─â ├«╚Ťi trebuie expansiunea pentru a avea acces la toate astea. Momentan ea e cam 160 de lei pe toate platformele - un pre╚Ť m─âricel pentru o expansiune ap─ârut─â acum 2 ani. Singura logic─â ├«n spate e c─â au profitat de faptul c─â au lansat recent ╚Öi pe PS4 pentru a mai ╚Ťine pre╚Ťul peste 100 de lei c├ót de fapt era normal s─â fie.

Momentan Diablo 3 este ├«ntr-un loc bun ╚Öi se zvone╚Öte c─â urmeaz─â o expansiune. Nu ╚Ötiu ce demon a mai r─âmas de omor├ót (parc─â tot nu l-am c─âs─âpit pe bune pe Diablo), dar sunt ferm convins c─â vor avea succes p─âstr├ónd direc╚Ťia asta.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza