Diablo 3 o duce bine chiar si dupa aproape 4 ani!


Nu credeam asta acum 3 ani, dar Diablo 3 s-a conturat încet încet într-un joc mai bun ca predecesorul. S-au chinuit ei la început cu niște decizii idioate de game design, dar cu perseverență le-au corectat de la patch la patch. Acum tocmai ce au ajuns la 2.4 și jocul este plăcut de jucat. M-am surprins chiar pierzând câteva ore în weekend trecut alături de prieteni.

Cel mai deștept lucru pe care l-au făcut a fost să ofere un set complet îndată ce ajungi la level 70. Prinzi imediat gustul a ceea ce de fapt înseamnă end game. Te-a agățat deja. O să mai bagi lejer câteva zeci de ore după pentru a completa build-ul. Ore care vor trece destul de ușor pentru că au făcut farming-ul să fie plăcut.

Torment-ul a ajuns acum la nivelul 10, ai greater rift-uri pentru cei care vor să își vadă numele pe un leaderboard, vault-uri pentru cei care vor sa aibă toate miliardele de gold, gem-uri legendare pentru cei ce iubesc repetiția, ancient items pentru farmer-ii hard core, noi goblini și nu în ultimul rând un mod în care poți să folosești abilitatea specială a unei legendare fără să fii nevoit să o echipezi.

De fapt, cea mai mare schimbare e ca acum nu mai vezi cârnați de  numere care reprezintă damage-ul tău. Dai 160 000 000? Vezi 160M. Elegant! În sfârșit știu și eu ce damage dau. Bravo Blizzard! V-au trebuit doar 3 ani și ceva să faceți asta.

Singurul lucru nasol e că îți trebuie expansiunea pentru a avea acces la toate astea. Momentan ea e cam 160 de lei pe toate platformele - un preț măricel pentru o expansiune apărută acum 2 ani. Singura logică în spate e că au profitat de faptul că au lansat recent și pe PS4 pentru a mai ține prețul peste 100 de lei cât de fapt era normal să fie.

Momentan Diablo 3 este într-un loc bun și se zvonește că urmează o expansiune. Nu știu ce demon a mai rămas de omorât (parcă tot nu l-am căsăpit pe bune pe Diablo), dar sunt ferm convins că vor avea succes păstrând direcția asta.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h