Biz Social Media Summit 2016 (rezumat)

Post #collectiv - social media is stronger.
N-am mai fost de mult timp la o conferin╚Ť─â dedicat─â clien╚Ťilor, dar a fost lini╚Ötitor s─â v─âd c─â online-ul ╚Öi social media-ul sunt ├«n continuare viitorul. Este bine pentru mine din punct de vedere profesional ╚Öi nici pentru brand-uri nu stric─â s─â aud─â iar ╚Öi iar c─â online-ul e din ce ├«n ce mai important. Poate a╚Öa ├«l vor integra ├«n comunicare ╚Öi nu ├«l lipesc la final cu ni╚Öte social media manager.

Highlight-urile zilei au fost astea:

Mugur P─âtra╚Öcu a zis c─â 2005-2015 au fost anii de entuziasm in SM, iar din 2016 vin anii dedica╚Ťi profesionalismului. Nu ├«l contrazic, dar parc─â anii de pro SM sunt de vreo doi ani aici. Mi-a pl─âcut c─â a verbalizat ceea ce mul╚Ťi g├óndesc: dup─â #colectiv, influen╚Ťa social media nu o s─â mai fie trecut─â cu vederea la fel de u╚Öor ca p├ón─â acum. La final a anun╚Ťat c─â deschide o nou─â agen╚Ťie digital at the core Screen Native.

Cristi Manafu a terminat apoteotic prezentarea cu mesajul: Do the f***ing marketing for the year you actually live in. Mesaj care pare c─â a surprins ╚Öi ╚Öocat o parte din sal─â (dac─â e s─â m─â iau dup─â ce am v─âzut pe hashtag) - lucru pe care nu ├«l ├«n╚Ťeleg pentru c─â e (s─â mi se scuze) un truism ├«n opinia mea. Totu╚Öi e bine dac─â m─âcar acum l-au ├«n╚Ťeles cei ╚Öoca╚Ťi.

Chef Foa a avut ╚Öi el o interven╚Ťie memorabil─â: Via╚Ťa e prea scurt─â ca s─â m├óncam prost.

Virginia O╚Ťel de la Garanti a prezentat situa╚Ťia b─âncilor ├«n social media: 19 din 36 sunt active pe Facebook, 7 pe Twitter ╚Öi 16 pe LinkedIn/YouTube. ╚śi doar 20% dintre clien╚Ťi ├«╚Öi urm─âresc banca pe SM. E o oportunitate pentru industria asta mai pu╚Ťin juc─âu╚Ö─â s─â fac─â ceva ce s─â conving─â restul de 80%.

S-a lansat campania #suntuntaran - Biz a decis ca termenul de ╚Ť─âran e folosit ca peiorativ mai ales c─â mul╚Ťi sunt la prima-a doua genera╚Ťie de ├«nc─âl╚Ťa╚Ťi, a╚Öa c─â vor s─â ├«ndrepte pu╚Ťin imaginea ╚Ť─âranului rom├ón. Foarte dragu╚Ť─â campania, doar c─â nu cred c─â pe ╚Ť─âranii autentici ├«i deranja denumirea asta. Pe site-ul http://suntuntaran.ro/ po╚Ťi s─â recuno╚Öti ╚Öi tu c─â e╚Öti un ╚Ť─âran.

Bogdan Ni╚Ťu a vorbit despre sens. Lucrurile pe care le faci pentru clien╚Ťi ╚Öi pentru consumatori trebuie s─â fac─â aib─â sens. Well... da.

La final, Zelist prin C─ât─âlin Cincu a venit cu num─âr─âtoarea aka topurile bloggerilor. Surprinz─âtor apar ╚Öi eu ├«n topul 50 cei mai influen╚Ťi bloggeri generali╚Öti. Zic surprinz─âtor pentru c─â ├«n ultimii 3 ani mi se pare c─â am l─âsat-o din ce ├«n ce mai moale cu blogul. Poate a╚Öa m─â stimulez s─â scriu ceva mai des. Listele - pentru c─â sunt 14 liste de bloguri, vloguri ╚Öi agen╚Ťii - se g─âsesc aici.

Cam ─âsta a fost Biz Social Media Summit 2016. Mix de oameni de PR, oameni de marketing, clien╚Ťi, bloggeri ╚Öi hibrizi din ─â╚Ötia cu social media know how. Overall a fost o zi de vineri relaxant─â ╚Öi pe alocuri productiv─â.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Va mai aduceti aminte de Vacanta Mare?

Hai cu mine la Bloggers Lan Party 6 #blp6

Generator de nume de cocalari!