Comfort series: Good Witch


Nu știu cum sunt alții, dar pe mine câteodată mă pălește nevoia asta de a lenevi în fața unui serial mediocru care să îmi dea o stare de bine. Ați zice că este ușor să găsești serialul cu pricina, dar în ultimul timp se pare că arta de a face astfel de mediocrități s-a cam stins. Acum toate vor să fie interesante, să mă țină lipit de ecran și cu inima cât un purice. Nu caută în niciun caz dezinteresul total pe care îl doresc.

Norocul a dat peste mine acum câteva zile când am început să mă uit la Good Witch. Superb serial, extrem de simplu de înțeles, povestea avansează cu viteza melcului turbat și nu se întâmplă nimic rău sau neprevăzut. Ai zice că este rețeta perfectă pentru un eșec. Un serial anulat după primul sezon. Ha! Este fix ceea ce trebuie și tocmai au semnat pentru un al 3-lea sezon.

Ideea unui astfel de serial este una simplă. Câteodată n-am chef de mistere a la Lost, schimbări de situație a la GOT sau talent actoricesc a la House of Cards. Vreau ceva ce a fost scris de Moș Crăciun, jucat de Iepurașul de Paște și regizat de Zână Măseluță împreună cu Moș Nicolae. O scârboșenie din care se scurge fericire și energie pozitivă peste tot de n-ai cum să nu te murdărești și te pătezi imediat.

Deja îmi e greață de la primul sezon, abia aștept să îl văd și pe al doilea.  

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!