Control your woman


Eram acum c├óteva zile ├«ntr-un bar de tip urban bistro populat cu tot felul de young adults ╚Öi ├«mi puf─âiam afar─â ╚Ťigara regulamentar─â. De partea cealalt─â a geamului era un grup de 6 care erau angaja╚Ťi ├«n cine ╚Ötie ce discu╚Ťie prieteneasc─â.

El ╚Öi ea st─âteau unul l├óng─â altul, ea aranjat─â o clas─â peste nivelul locului pseudo hipsteresc ├«n care se afla. Nu p─ârea s─â zic─â ceva. Z├ómbea ├«ncontinuu ╚Öi p─ârea s─â asculte cele dezb─âtute. El vorbea de zor ╚Öi st─âtea cu m├óna ├«n poala ei. ├Äi apuca pulpa piciorului ╚Öi o tr─âgea spre el. P─ârea s─â nu deranjeze pe nimeni de la mas─â gestul ─âsta dominant pe care eu ├«l asociez mai de grab─â cu un lucru care se petrece ├«n dormitor. Termin ╚Ťigara ╚Öi m─â car la berea care m─â a╚Ötepta.

Vreo 40 de minute mai t├órziu iar m─â a╚Ť├ó╚Ť─â dependen╚Ťa ╚Öi ies din nou afar─â. Pe partea cealalt─â a vitrinei ├«mi e dat s─â v─âd acela╚Öi cadru de mai devreme. M─â str├ómb pu╚Ťin ╚Öi ├«mi aduc amine c─â am tot v─âzut gesturi asem─ân─âtoare de stabilire a posesiei prin metrou ╚Öi prin alte baruri.

De ce? Dac─â iei m├óna o s─â fug─â? Nu or s─â mai ╚Ötie al╚Ťi masculi c─â ea este a ta? Nu mai bine ├«╚Ťi semnalizezi teritoriul prin ni╚Öte clasic─â urin─â? Prin documentare am v─âzut c─â func╚Ťioneaz─â mai bine modul ─âsta. Nu st─â tata leu cu l─âbu╚Ťa pe piatra de hotar pentru a semnaliza c─â de acolo ├«ncepe teritoriul lui. Nici nu l-am v─âzut c─â ├«╚Öi ╚Ťine tare ╚Öi ap─âsat leoaica de lab─â atunci c├ónd este cu ceilal╚Ťi masculi la o bere ├«n savan─â.

E p─âcat c─â mul╚Ťi ├«nc─â sunt la nivelul ─âsta. Mul╚Ťi pe care altfel nu i-ai b─ânui de astfel de apuc─âturi c─â sunt ├«mbr─âca╚Ťi bine, aranja╚Ťi ╚Öi par s─â aib─â ni╚Öte educa╚Ťie pe ici pe colo. Dar ce s─â faci. ─é╚Ötia suntem. M├óine poim├óine o s─â ne ├«ntreb─âm de unde a intervenit violen╚Ťa conjugal─â c─â se ├«n╚Ťelegeau at├ót de bine. P─âi e mai u╚Öor s─â zdrele╚Öti un lucru pe care ├«l ai dec├ót un lucru la care ╚Ťii.

Comentarii

 1. si daca nu e un gest de asertivitate a dominarii, ci o afectiune mutuala, comun impartasita ?

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
  R─âspunsuri
  1. Atunci ├«mi cer scuze celor cu care am exemplificat postarea asta. Dar pe al╚Ťii ├«i ╚Ötii ╚Öi tu dup─â fa╚Ť─â, dup─â port.

   ╚śtergere
 2. Vezi sa nu racesti la vagin in perioada asta, e frig :)

  Serios, sunt gesturi dubioase in public de cupluri, certuri, batai. Asta este sau poate fi absolut inocenta.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza