Control your woman


Eram acum câteva zile într-un bar de tip urban bistro populat cu tot felul de young adults și îmi pufăiam afară țigara regulamentară. De partea cealaltă a geamului era un grup de 6 care erau angajați în cine știe ce discuție prietenească.

El și ea stăteau unul lângă altul, ea aranjată o clasă peste nivelul locului pseudo hipsteresc în care se afla. Nu părea să zică ceva. Zâmbea încontinuu și părea să asculte cele dezbătute. El vorbea de zor și stătea cu mâna în poala ei. Îi apuca pulpa piciorului și o trăgea spre el. Părea să nu deranjeze pe nimeni de la masă gestul ăsta dominant pe care eu îl asociez mai de grabă cu un lucru care se petrece în dormitor. Termin țigara și mă car la berea care mă aștepta.

Vreo 40 de minute mai târziu iar mă ațâță dependența și ies din nou afară. Pe partea cealaltă a vitrinei îmi e dat să văd același cadru de mai devreme. Mă strâmb puțin și îmi aduc amine că am tot văzut gesturi asemănătoare de stabilire a posesiei prin metrou și prin alte baruri.

De ce? Dacă iei mâna o să fugă? Nu or să mai știe alți masculi că ea este a ta? Nu mai bine îți semnalizezi teritoriul prin niște clasică urină? Prin documentare am văzut că funcționează mai bine modul ăsta. Nu stă tata leu cu lăbuța pe piatra de hotar pentru a semnaliza că de acolo începe teritoriul lui. Nici nu l-am văzut că își ține tare și apăsat leoaica de labă atunci când este cu ceilalți masculi la o bere în savană.

E păcat că mulți încă sunt la nivelul ăsta. Mulți pe care altfel nu i-ai bănui de astfel de apucături că sunt îmbrăcați bine, aranjați și par să aibă niște educație pe ici pe colo. Dar ce să faci. Ăștia suntem. Mâine poimâine o să ne întrebăm de unde a intervenit violența conjugală că se înțelegeau atât de bine. Păi e mai ușor să zdrelești un lucru pe care îl ai decât un lucru la care ții.

Comentarii

  1. si daca nu e un gest de asertivitate a dominarii, ci o afectiune mutuala, comun impartasita ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci îmi cer scuze celor cu care am exemplificat postarea asta. Dar pe alții îi știi și tu după față, după port.

      Ștergere
  2. Vezi sa nu racesti la vagin in perioada asta, e frig :)

    Serios, sunt gesturi dubioase in public de cupluri, certuri, batai. Asta este sau poate fi absolut inocenta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!